🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
同埋gaming x邊有$1700咁多, 我二個月前搵到$1600仲有一年保, 佢嗰張直頭可能冇, 二手件觀察員
打去代理講S/N作實,
咁最簡單啦
係咪漢科卡?係可以睇綠色貼紙,個日期都幾準
我前面話塊gigabyte b250板冇盒冇單都有保,d人唔信的
有S/N,打個電話就知保到幾時啦
頂多係蝕左出廠去到賣出果段時間
佢用S/N會check到邊日到retailer, 用嗰日計
呢個只係漢科做法,啲人仲話漢科差
睇到佢話買左一年幾,
所以估佢仲有一年幾保咋,
仲有一年幾保養卡$1700以上
咁樣OK未??
$1700走到架,
可以試下放一星期,
如果無人問津,咪減$100即走囉,
好似你之前話2條DDR3 8GB 1600 RAM
只值$300,你又咪係柒左
DCFEVER可以$500+咁即走

《Resident Evil™️ 2 生化危機2》
《Devil May Cry™️ 5 惡魔獵人5》
《Tom Clancy’s The Division®️ 2 湯姆克蘭西:全境封鎖2》
3揀2

https://t.me/hkkelvin
How much
收RX 550一張
tg:hkg3yin
大家都係放$400+
你貪心D WOW

5K即走 可以送埋貨比你

有意TG https://t.me/pk54321
4000可能會有人考慮下嘅
咁500啦 唔知咁多人賤賣

dmc 過幾日就出
devision 2 就仲有十日
出面每隻預購都要399/420
=每隻先250

但500就唔散放了
有興趣既可以平少少
I5 4c4t賣5k 會唔會太進取

仲可能過晒保

Intel core i5-6600連Asrock H170 底板 $1150
HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 8Gb x2 $550
價可議
https://t.me/hahaKit
i5-6600連Asrock H170 底板---$1300+
HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 8Gb x2---$800

全新Fractal Design Core 500 Mini ITX機箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞