🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
1060可以賣$1300
u$1000+
板當6折$650
水冷$250(一定有人搶)
我cpu4460&板z97k(無單無盒都放左$1050啦)
功夫熊貓獎門人我知你做收電腦零件既,
你d價咪收買佬d價囉,又唔係話搵水魚既,不過如果巴打拆散賣比用家一定唔會係你個收買佬價囉
同埋你成日當d水冷垃圾咁收,
我同你講, 水冷有保半價已經好好放,因為好多人會趁有保去代理一換一隻新既
你由邊個角度發現
我已經好低調咁收野放野啦喎
一定唔止5k係打錯,自
成部散放4200+
所以咪話你唔算水魚價囉,算合理價,
有d仆街真係,當廢鐵咁收,仲要惡過狗
咁d 120一體水冷堅垃圾....
又唔係超頻 超頻又未必壓得住 價錢又貴過風冷
百零蚊塔散更好 玄冰400 東海x5
做好個風道
收rtx 2070
用家角度報價姐
你話樓上套機 放5k 買果個自己唔識諗咩
5k 砌部新機 效能高又省電d 仲有足保養
好多人買二手都係舊件壞左一樣野要換,
我賣好多件比人都係咁情況,
所以散放係易放價又好,
你下下話成部換過,唔係人人咁諗,
咁佢係成套放呀麻
樓上有巴打問佢散唔散佢話唔散
佢果部放唔到5k,係我打錯,
放到$4200都算可以接受了
成部再減300~500,視乎你急唔急放
如果6500 都要1000+ 不如出8100好過
新又新過你
效能好過你
買全新 仲平過你2手
上面咪答左你點解囉

全新amazon kindle paperwhite 4 防水 8gb 有廣告
$830
T.me/tony_1017
已售
放 Apple原廠 Mac Accessories 組合!!
買多左放出黎 全新架
Magic Keyboard + Mice + Cable
官網價分開買要14xx,現放12xx 全套~~

有意請留言
比新旦仲要貴
想搵粒3550
放Asus ac68u 17年尾買,保養單唔見咗 ,正常使用$600
https://t.me/ktf1999
放Google home $300 好少用 95%新

https://t.me/pppple
點解唔買i7或者xeon e3, 而家又唔係貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞