🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
ram $300-400啦, $500-600買到新
收隻22~24吋既mon,型號冇所謂,用到就得
s24d590pl 要?
我想放左張2080ti amp
放到幾錢
收一條dp線
@powpow99
500放上DCfever一日即走
咁係佢哋on9啫, 我550hkd買到兩條全新1600 8gb
你咪撚扮醒好嘛壓價撚
你可以唔買, 冇人迫你, on9前on9後, 人地600走到你食左佢呀

ddr3年代hkepc低廿幾蚊都走到, ram不嬲最值錢
屌又關我咩事?我幾撚時有壓價?我從來冇話過要條ram
你唔好咁痴線啦唔該你, 唔啱你價位就話人呃水魚on9仔, 個市場好大, 唔係個個追到個價實一實, 亦唔係個個都介意一百幾十
我又好似講低咗少少,sor,不過我冇話過人呃水魚,只係比少少意見,我覺得差幾十可以買全新就買全新,少啲風險啫
Corsair Vengeance 復仇者/CMZ16GX3M2A1600C10
DDR3 1600MHz 16GB Kit (2x8GB)
我上面呢set賣左$600,呢一兩日既事,
你係咪壓價狗,你自己知,
我洗唔洗自貼兩條team 1600出嚟啊定價師, 其實我之前都想賣, 都係比人壓價, 幾個壓到我$350, 我先冇放, 屌你老味
有HEATSINK, CL9, 300一條算平啦
有人唔介意散熱/CL值, 亦有人會識貨知道呢種好過CL11冇散熱片嘅DDR3
二手就係買賣家自己配對, 外人指指點點真係ON99
s24d590pl 24吋mon 良好運作 無死點
$500 tg :po123j
放s24d590pl 24吋mon 良好運作 無死點
$500 tg :po123j
放 i5 2500 +giga p67-up3d + deep cool HS
$500
https://t.me/OldNews99901234
d15s 有單有盒 配件齊 用左兩個月 放唔放到350

大約可以放到幾多左右 有意既可以留TG
收 x370 atx板
http://t.me/ryzen_cat
可以散賣CPU 底板 機箱 RAM
前排我先賣左條2400MHz 8Gb ,都仲賣到300,你可以做參考
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞