🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
放zotac 1080ti amp extreme,有盒有保

https://t.me/Kennamity
放以下硬件:
1. G.skill Trident Z Royal 3600c18 2x8
2. Corsair ML140 Pro RGB Fan x 2
3. Be Quiet Dark Rock Pro 4

以上硬件全是港行 有盒有單

有意 TG : https://t.me/Jacksjoke
500收隻mon
push
咁我諗住收番1-2 千$ 都算放得平姐
無諗過市價放,想盡快有人要左佢姐
講到1999, sor
Display card: ASUS GTX1060 3GB

CPU: 15-4460

MB: MSI H81M-e34 (MS-7817)

RAM: kingston DDR3 8GB x1

HDD: seagate 1TB

SSD: ADATA 128gb

火牛: Antec 550w 80+

機箱:coolermaster 唔知咩型號

風扇:已有3把

display card, 火牛, cpu有盒, 其他都無盒
無單
機齡:年半
因為買左新電腦,所以放曬成部,部機絕對work

***********另外放多張MSI GTX960 display card*************

有意留tg,面交
已經有window 7
I5-4460
機齡年半
係呀,嗰陣冇乜錢,入住部打到lol就算嘅機
你放以下價錢係
https://www.dcfever.com/trading/listing.php?category=2
保證你一星期會賣到
I5 3570---$300+
gtx 960---睇款$250~$4XX都有
底板---唔知你邊款$100~$6XX
8gb ram---$2XX
火牛---睇款/有冇保$150+
機箱---當送
LG 27寸mon ---唔知
本身諗住1-2 千 成set 俾晒人,個時個mon都買左 2千(好似係)
代人放
漏左 1 tb hd---$120+
本身又話
搬屋唔要,係咁2 俾番小小錢,俾晒你
跟住又話
大家講埋幾錢收呀
依家又話
代人放
真係唔知你邊句真
不過你好多零件無型號,個價可以差好大,
你自己諗下放幾多啦
講到1999, sor

咁你係放一千定二千?差好遠
我想一千收
Display card: ASUS GTX1060 3GB

CPU: 15-4460

MB: MSI H81M-e34 (MS-7817)

RAM: kingston DDR3 8GB x1

HDD: seagate 1TB

SSD: ADATA 128gb

火牛: Antec 550w 80+

機箱:coolermaster 唔知咩型號

風扇:已有3把

display card, 火牛, cpu有盒, 其他都無盒
無單
機齡:年半
因為買左新電腦,所以放曬成部,部機絕對work

***********另外放多張MSI GTX960 display card*************

有意留tg,面交

幾錢?
放:
H150i pro
買咗兩星期
行貨有單有盒有保
$900
放:
H150i pro
買咗兩星期
行貨有單有盒有保
$900
https://t.me/eed126
佢好明顯係想價高者得啦,
你唔係信佢真係收小小錢啊
樓上有人一set收$1500啊,
有人淨moon收$500,
可能有人出得仲高 我取消出價
我都好奇掌門人巴打點解會$1500收
除非佢全不知名部件都係最高階款,
如果唔係$1500收應該賺得$500倒
趁下熱鬧 未必到佢心水價
條友開頭話收小小錢引晒d人,
之後又叫人開價,
真係學到野,以後識得點賣野可以嗌高d價
呢到二手區 吹下水算啦 前幾頁收到隻未開antec牛 未上機唔知有冇伏 $350 neo eco 2 550w
抵wow
yes 比個frd 遲d 砌機用
你放以下價錢係
https://www.dcfever.com/trading/listing.php?category=2
保證你一星期會賣到
I5 3570---$300+
gtx 960---睇款$250~$4XX都有
底板---唔知你邊款$100~$6XX
8gb ram---$2XX
火牛---睇款/有冇保$150+
機箱---當送
LG 27寸mon ---唔知
本身諗住1-2 千 成set 俾晒人,個時個mon都買左 2千(好似係)
代人放
漏左 1 tb hd---$120+
本身又話
搬屋唔要,係咁2 俾番小小錢,俾晒你
跟住又話
大家講埋幾錢收呀
依家又話
代人放
真係唔知你邊句真
不過你好多零件無型號,個價可以差好大,
你自己諗下放幾多啦
講到1999, sor

咁你係放一千定二千?差好遠
我想一千收
佢好明顯係想價高者得啦,
你唔係信佢真係收小小錢啊
樓上有人一set收$1500啊,
有人淨moon收$500,

其實以前高登/初期連登真係好d.
無收買佬(或者少d)。真係d用家同賣家。所以個價都平d. 可能硬件台毒男多。

賣者,真係當環保,平價賣比用家。
買者,就真係需要/貪平買。

而家成日有人話肥花點點點,講真,原意就係唔想好似肥花咁,乜都肥花,不會直接去肥花啦,又齊又有得search.
根本哩度既原意唔係咁。

第一,我覺得真係應該唔好賣比收賣佬,當然好難知邊個係,睇返有幾個人乜都收,又唔會講野,只收tg.
第二,唔好諗住係度搵水魚啦,直接去肥花搵,應該仲易
收ddr4 2133/2400 8 gb ram x2
放 LOGITECH G633 耳機 G502 滑鼠
耳機 G633淨機冇盒,連usb線,$400
另有滑鼠 G502有盒$300
全要優先$600, 議價不回
天水圍優先
https://t.me/HiiiiThere
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞