🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
搵到係咪你賣俾我先
你唔好再亂咁報價啦好唔好, 6代i7咁垃圾都仲報1800
你死啦你
咁應該幾錢?
一粒cpu二手價幾多係市場決定
而唔係睇你d戇鳩仔係度廢up
條友真係亂黎
其他唔講 淨係ram都離晒普
Newegg 全新3000mhz 8x2都係 8xx 仲要有埋rgb

AKG k7xx red - $1200
換左xlr 可以換返3.5 半年內買 少用

Yamaha wxa-50 港行 - $2700 有保

Sennheiser game zero se 美水 - $850
Astro mixamp pro tr 淨amp - $650
headphone + amp - $1400

Corsair k65 rgb rapidfire 銀軸 - $750 有保(直接換全新)

tg: https://t.me/Me1steR
佢之前仲有幾噸垃圾未放到出嚟
果堆野最尾放左成$4000
不過因為一件一件咁交收,
好晒時間
i5-4460---------$620
Asus Z97-K------$440
16GB Ram--------$590
GTX970----------$650
Corsair760T機箱-$400
760W Platinum火牛-$650
H115i水冷-------$800
雖然好多都係我樓下地鐵站交收
粒U仲有人收緊1500
係唔明塊二手版H170 pro gaming 點解值800
ddr4 2133 8gb 單條比盡300
有冇人放e3 1230 v3?

全新antec neo eco ii 550w
未拆包裝
冇單

https://t.me/kanokkw

得香港先會用人地一手價買二手野
hkd$400己經買到條2666 8g

成套野淘野賣緊三千五人仔 平左ga la
如果收一粒二手8700k
要幾錢到
香港2800左右二手8700k
淘記全新tray 2750
全新盒裝 2800
放kingston 8gb 1866 ddr3
@warmncold
鳩 quote 價果個on9 啫
2133 8gb $400
嘩屌,呢粒而家仲要成三千蚊
呢排無跌過呀 AMD爭氣D啦
二手又2800, 一手又2800?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞