🇭🇰 電腦賣物交易所 💰 (10)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實哩度又有收買狗,大家唔想賤賣。
但係又有一堆唔留價錢,根本都係一樣想釣水魚,唔排除佢地就係收買狗。

既然真正用家都係想放,點解唔留價,只留tg?

一邊吊收買狗壓價,一邊自己就唔開價,咪一鳩樣。又扮唔知價所以唔寫價,同樣收買狗都會扮唔知價亂壓價。

不如想賣既真接開價連tg.

Massdrop x AKG K7XX Red Edition - $1200
Massdrop x HIFIMAN HE4XX Planar Magnetic Headphones - $1000
兩隻都換左xlr 可以換返3.5

Massdrop Objective 2 Headphone Amp: Desktop Edition - 220 V - Medium Gain (1.0x Low, 3.3x High) - $600

全部都係半年內買 買黎試吓好少用 主力用dx7s配hd6xx

tg:https://t.me/Me1steR
大大力支持

寫價就直接開價連tg

cooler master 550w gxii
150蚊

Corsair CS650M
有盒有單 保到2020年2月
$350
https://t.me/rjnedi
真,次次係到賣野都係打埋價錢,唔post 價錢等人出價擺明想價高者得
收隻anthem code
tg @xy2018
$250
其實哩度又有收買狗,大家唔想賤賣。
但係又有一堆唔留價錢,根本都係一樣想釣水魚,唔排除佢地就係收買狗。

既然真正用家都係想放,點解唔留價,只留tg?

一邊吊收買狗壓價,一邊自己就唔開價,咪一鳩樣。又扮唔知價所以唔寫價,同樣收買狗都會扮唔知價亂壓價。

不如想賣既真接開價連tg.
真,次次係到賣野都係打埋價錢,唔post 價錢等人出價擺明想價高者得

最仆街就係扮唔知價叫你開。
開高左就賺,人地開低就話賤價(既然你心目中有個價即係知價,又要扮唔知價想釣水魚)
G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3000
F4-3000C16D-16GTZR
buy from newegg, 全新未開
$1050
https://t.me/Sekiguchii

MSI GTX 970 DDR5 4GB $650
https://t.me/ksw2100
Intel® Core™ Coffee Lake i7-8700K
水冷:Alphacool Eisbaer 280
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 5
G.Skill Trident Z RGB Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200MHz C16 F4-3200C16D-16GTZR x2套
Samsung PM961 Polaris 512GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
Toshiba DT01ACA300 3TB 7200rpm 3.5
Corsair RMx Series™ RM1000x 1000W Fully-Modular
Phanteks Eclipse P400S Tempered Glass ATX — Black & Red
MON:Alienware AW3418DW
以上齊單齊盒 有保養
全部1年貨仔,使用時候半年都冇
display card : 1060 3g
1060 因為後備卡所以單同盒要搵

想問各巴打MON 5K+主機7K 會唔會太高?
2000蚊左右收到咩主機?
主機有興趣 走display
主機連埋張1060?
睇下你跟唔跟display卡
跟display卡應該得3代u
唔跟就4代
真係賣又點會唔知價
鳩撳幾下都 Check 到
如果賣剩張1060 有興趣
收買狗全家落地獄
想問$3000-3500 會收到咩主機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞