突發!台灣製恐怖GAME「還願」現已發售!

603 回覆
263 Like 17 Dislike

渣ga 杜豐于
好啊 BAM撚晒佢
we game
ban到既話 即刻買隻支持
將共匪代落邪教度
根本「還願」呢個故仔到今日都仲上演緊
8個字
功就我領,鑊就你孭

https://www.reddit.com/r/Games/comments/attgwj/xi_jinping_winnie_the_pooh_moron_found_in/eh3fcth/

'Before the game was released, there was MASSIVE anticipation in mainland China. EVERYONE was talking about the game. People were hoping the game to be epic.

...

This was a stab in the heart for many mainland gamers. We supported the game with all our heart. We expected it to be a cultural masterpiece.'

有啲好奇隻game出之前, 支那真係好多人吹奏?

82蚊一餐飯都唔得,睇到成地玻璃碎扺到爛
但好很淆底唔敢開驚
watch dog 2事件重演
個個都話國產之光 依加就話台灣垃圾遊戲
班支那豬當正習近平係皇帝
唔關支唔支那事
隻驚悶到想退錢
寫幾個字嬲到咁
侵侵都每日比人係網上屌緊啦 之前仲有隻mr.president
唔少心負錯評。

唔算太恐怖,可以試下先啦,下下YouTube唔夠投入
班支那豬都on撚鳩,個政府又唔係民選,有咩好維護
"我們中國大陸人可以說習近平不好,你們中國台灣人不行
遊戲非常棒,除了政治隱喻,要罵明著來,當老鼠可不行
遊戲我買了就差評,然後退款,最後還白賺一個DLC原聲

我在俄羅斯區,我為中華人民共和國人民代言"

呢d真係可以當笑話睇
既然都被ban了,索性開返D彩蛋出黎喇
橫掂中國市場都冇左
佢地大陸人夠閪膽講
講就兇狠,做就碌撚
最愛國既果然係移晒民果班

又幾好睇.扲去大陸廠印,唔知有冇廠敢做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞