突發!台灣製恐怖GAME「還願」現已發售!

603 回覆
263 Like 17 Dislike
逼steam鎖台灣區最有效
Steam嘅game全部陣亡,去wegame買過,發行商又賺一次
點解唔係整個支那版steam,冇人想睇咁多支那狗吠
勁呀
一隻game搞到成班支狗steam都無得用
我決定即買
不過我淆唔敢玩恐怖game 最多儲
會唔會岀DLC講陳伯伯
成幢樓好似都比慈孤觀音搞
台灣好野~笑死我
原來仲有

中國豬嬲撚到瀨屎
佢已經玩左
見到班蝗生蝦咁跳真係一大樂事
怕乜野,強國大把平台,封左steam最好
製作人都ban埋你
因為上集矛頭指向國民黨
同今集形成對比,上集接受到但今集反應咁大,無法否認的雙重標準
佢地對一隻game既評價除左普世標準外仲有一套中國政治正確標準,steam見到班人鬧隻game滲入政治元素有幾愚昧,奈何佢地根本無發覺自己既思想先至係早已被中國最大邪教滲入呢種凡事政治既思維,被用黎維繫一小部分人既專制統治
唔怪得光榮嘅三國志要俾中國人免費玩
攞中國名著黎賺錢,都好傷害13億人感情
睇到習近平小熊維尼就崩潰嘅大陸糞青,同埋要ban嘅國家權力
就鳩呢班垃圾咪盞激鳩自己,何必呢
反正賣唔夠一萬套,而且大陸售價係台區一半,仲有堆想爆完機退款嘅賤人,真係好行夾唔送
有興趣,使唔使部機好勁先玩到
睇yt夠啦

唔洗自己郁

但要買
之前就係國產遊戲
依家就係台灣遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞