突發!台灣製恐怖GAME「還願」現已發售!

603 回覆
263 Like 17 Dislike
老婆未死啦,老婆追殺佢,但最後追到𨋢個度有好多符擋住左佢老婆,𨋢入面有個邪神嘅畫,𨋢代表個邪教,係老公眼中老婆已經係妖魔鬼怪嘅化身,老婆想救佢都救唔到。
你上得D支那網都唔慌係咩好人啦
好人好者點會上支那網睇隻台灣game
仲要支那人咁講根本先係正常
因為佢地一路以黎既思想都係咁
你話佢地唔係咁講就出奇姐
有無post講晒劇情
想睇唔想玩
上youtube 睇啦,可能有唔同睇法
但係wiki好似有曬成個劇情
你呢啲乜撚嘢支那思想嚟 咁樣幫啲大陸仔兜都得嘅
我就係見上一集返校班支那仔已經起勢話自己國產GAME有創意 所以今集特登睇吓佢哋會點講 點知狗都係改不了食屎
睇Alan仲早過睇達哥
呢排Alan因為玩re2都相對開多咗台
真心清泉
我2011-2015有睇佢,之後成日撞時間就冇了
艾倫子全盛期真係配得上佢CSL個名,一至日都開台
不如你講下點解垃圾大家討論下
就咁走入黎丟底一句釣魚 貝西你要有所成長
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1547625671.A.D6C.html
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1548310051.A.7EB.html
ARG

表哥睇黎都凶多吉少
睇ARG何老師應該冇報應 打死何老師DLC應該冇望
希望可以再出同大廈其他家庭故事或者ARG後續DLC
想玩但係好驚
屌笑到痴線
Youtube好快有全
lm
你真係on9 咁都叫兜..
你自己走去支那堆個閪到睇人地支那仔思想 已經係on9
等於你走入去中聯辦睇下佢地會唔會反共一樣

支那仔就係共匪
共匪就係覺得世界都係佢地既 呢個係佢地由細到大都係咁學
你有咩撚野理由走去支那共匪到 然後話佢地竟然咁講
跟住仲要懶係新聞咁拎返黎講
"原來共匪覺得台灣係佢地架喎 笑死人咩"咁

支那仔共匪係世界就係乞人憎既品種都唔係第一日既事
我係唔明你點解好似覺得好新鮮咁姐
美心的分數是 88 88 88 爸爸
Game開頭係不斷追問杜生美心係邊,其實老母無掉低個女唔理。
到知道真相後先真正離開杜生復出自己生活,係節目中數臭杜生寧信邪教都唔願面對
到知道殺左個女無辦法再一齊生活,臨別前都話想好似以前咁過簡簡單單生活
如果係香港
班on9 仔肯定個個:廣告不了,收錢不了
用返返校果種設定,勾舌挖眼插手都係面對返自己所做過的事而面對真相
海灘男孩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞