突發!台灣製恐怖GAME「還願」現已發售!

603 回覆
263 Like 17 Dislike
百里香老闆開台
會唔會每隔15分鐘賣一次廣告
你睇下返校同還願個背景先
係得台仔先咁弱智
alan個中伏週
每個國家都有自己歷史
你用現代既角度話人弱智
香港以前都唔少弱智野
可以學識當時習俗同文化
甚至可以了解當時嘅愚見
可以睇到當時啲人嘅唔同面貌

就算係一張廁紙、一條底褲都有佢本身嘅用處。
發現個有趣現象
你地睇打機除左達哥就唔識其他 一係寧願睇台仔聽國語
尋晚明明follow開10個有一半香港台都玩緊還願
香港既話 達哥以外淨係識alan

twitch除左達我有睇
香港:alan,kitspy,karyudok,lemoncatcat,伍公子,mrchichi,艾維&卡苗
台灣:腳王
日本:gugu,田中大叔(大塚明夫)
香港除左達哥同toyz嗰類打電競game+專力外國市場外,其他台都好少人睇,d觀眾名熟口熟面,有50人睇台已經算好
alan最鍾意睇佢玩d indie game同伏game
kitspy,尋晚都係睇佢玩
比生化危機好就有啲誇啦
中伏週好正,上年淨係記得lust同韓國學園呢兩隻,其他冇咩印象。最有印象係以前好cult嗰隻,係條村查案。仲有畀紅色袍條友追。d音樂好輕鬆
Polyu嗰班學生?
嗰隻驚我覺得一般
16-20us都算平民個價,想玩
結尾首碼頭姑娘好聽到呢
想買game既朋友, 我建議你地俾多廿蚊連埋OST一次過買, 返正你地爆左機後都會回頭買埋隻OST
咁果條20萬臭閪真係抵屌wo

諗起呢套
岩岩終於睇晒人地玩 本來已經對宗教好反感 睇完之後直程係厭惡 究竟係幾咁聰明既人先做得出咁既野 個女有病唔去睇醫生 個仔成績差唔叫佢溫多啲書 個老豆生cancer唔叫佢做化療 走去拜啲咩觀音

真心希望何老師可以浸係酒度七日
台灣大把,近代都一堆
近D有紫衣神教,成班ON9當個中年男人係神咁拜
好多成員仲係高學歷人士,醫生,工程師,老師,咩都有
遠D可以GOOGLE 日月明功案
宜家都有個妙禪
唔知呢隻GAME點唔點得醒佢地
終於有個人係睇開本地台主
其實台灣個圈子已經好大 相比香港 打機既人又唔係少
應該撐下本地台 twitch係唔止達哥一個台
Alan 其實係個好有heart既台主,技術,娛樂性都有
把聲仲要好好J,不過以家少左開台
佢同達哥一樣都係jtv時代已經開始直播 仲要好似早過達哥
成隻PT咁
其實steam有好多indie恐怖 game都有少少PT影子。Silent Hill出唔成真係可惜
Youtube搵唔到魯蛋既gameplay片
好多GAME都比佢啟發左
造到好似PT
佢自己本身就收左皮真係好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞