召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
掃杆浦返入去南華會果段路
成百米死車 我已經專登係死車前面等左成分鍾等到到冇哂車先打燈CUT右
渣到大約一半 無啦啦前面有架洗街車
我係CUT線前完全冇可能睇到 爭左成百米
我一見到 都望鏡另頭扭返少少左 比架洗街車過左先
屌佢老母咁都TICK我同物件太近 ON9?
棍van填td590 填1,2就得?
留名等睇答案
真係想知咁可以點 差唔多100米死車 見到肯定冇車先cut右繼續行 但去到50米到突然一架洗街車霸足一條路
我已經打返左燈扭左少少停車等佢過左先 仲可以點
加路連山道?係既話你真係好好彩
你打左燈扭少少果陣,會唔會係同左邊太近?
我唔扭左少少 成架洗街車撞落黎 佢係霸足一條線再多d
即係有水噴出黎
仲兩邊有告有一個轉轉掃係地掃地果隻
果兩個轉轉直頭踩左少少我條線 我唔扭左少少 就撞果舊野
有冇停左先再左扭?定係一路行着扭?
停定 望前望後 架洗街車大約30米到前方 我停左 先打左燈 扭左少少 望鏡另頭做足哂 最後扭完左 停車 拉手制比洗街車過左先
會唔會係其他
冇啦 我停左車 架洗街車經過果下 就即刻tick
洗街車有冇郁?如果佢重行緊你應該唔郁得架喎 依方面要等其他巴打答
正常情況(唔係大車),佢行你就一定唔郁得,但係如果佢唔郁既你咪三排車,慢慢睇着兩邊中間過
大車既話,之前學車都試過都係加路連山道,我cut左出去對面就有巴士黎,cfu話左邊有位就縮返入去,冇位既都冇計,停曬睇下巴士司機點做,不過通常大車見你cut左出黎之後係唔應該再行,因為條路未闊到可以做到三排車
可唔可以幫我睇下只考丙係邊到出發
不過當然你係專心考試緊要
下巴到搏頭
明白
我睇交通例都係咁

有一次唔記得咗做扒頭俾師傅屌柒

再下一次做返又俾佢話唔電單車望一望就得
good luck
我個呀SIr 教要挨前個身咁擰頭但要小心咪扭到個駄,有時間我會做多次先扭駄出,動作大D,望後鏡時我都成個頭望去10點11點位
正評
想知大家第一架車出左啲咩
拎左P牌啦 真係兩個工作天已經拎到
Pass左 轉波波棍kick左下幾驚比佢肥未能入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞