召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
收返埋隻臭雞啦
咁你快啲叫你阿媽返屋企先啦,唔係我點收返埋隻臭雞丫
呢個位真係要好小心入,我考果陣都練左唔少時間先摸到邊個位入係啱啱好
我考私家乍,但今日見十部車都有3部會踩到對面,好驚到時失手
Ching可否教教路,我練個陣有時都差d踩,無十足把握
Thx Ching,下堂叫師父操吓先,星期六學真係好少死車,唯有操吓出入學校
我自己係就到拖翻落一波, 吊極力子靠少少右偷位極慢速, 個人去到差唔多條柱先轉
上個禮拜考棍van掃桿埔衰左 打算轉自動
Thx Ching,下堂等我試吓掌握吓
私家真係唔難架,你入個陣唔好驚太早轉左,行前多d 先轉反而順住去就冇問題。
我個陣擔出學校多d
同埋你睇d 學神緊係會踩,你得閒行去公廁位睇仲精彩
衰左一次姐
唔好咁快諗轉自動波啦
同埋你係衰乜野先肥
可能唔關你揸棍波事喎
你想出邊部
棍波fail,除非係咁死火同開追悼會,唔係嘅係路面意識問題居多,當然有人會覺得開自動波壓力細啲易pass啲,但如果唔正視路面意識嘅話,考到牌都冇咩用講真
屋企有個軚盤 想用嚟練下揸車
大家有咩game或者程式推介?
利申 電腦唔係高配置
啱呀 如果你係衰太貼,冇/漏睇鏡,過死車做得唔啱果啲既話,就算你考咩車都會衰,轉自動van最多都係衰少個唔夠快姐
同埋轉自動重洗唔洗再考過乙部?
認真,揸車主要唔係練扭呔,油門break大細力,望盲轉線呢d要真實情況先練到,玩game練好易培養不良習慣。

我開始學車同考車後直頭避免再玩車game
車game真係玩壞手勢
想玩啲同現實一模一樣嘅game
例如學下泊車果啲
Thx Ching考個陣係驚緊張
驚公廁同上落貨好過,
入學校可以練,突發冇得練太多
同舊師傅夾唔到時間 佢介紹咗另一個師傅畀我
舊師傅架車好舊
新師傅架車好新 啲離合器 油門 腳制全部超敏感
今日學又彈極力子 又dup太大力咁
好驚舞唔掂架車
5號考了
呢個情況更加忌急進
有冇機會呢10日操多啲

(其實冇得怪架車,因為揸棍就要對架車更加敏感
係 我都知我揸得唔夠好
唔慣只係其中一個小小小原因
而家隔日上堂 希望操得切
做咩尋日南華會出保良局個路口要坐成個字先出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞