召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
考官 189 。。。。衰左兩次係佢身上。。。仲要衰同一樣野
加油絲打
過聽日就可以睇車
巴打聽日考加油
你考幾點,我九點九係試場見個男仔乙兩衰哂。但有兩個補丙既女人都pass. 師傅話今日d官都好好
尋日操車有轉緊彎都有班內地人行左出黎仲要指住我部車笑笑只,心諗DLLM,考個日唔好累我
笑笑口*
今日練藍塘道練得好差 不過最後一次練定d就冇事,師傅係咁話我考九點又唔駛泊位,第一個出車路況好好多,叫我定d唔好諗咁多野順住揸就得。
我係成日一見地盤就好緊張
鴨脷洲成日有呢d,
又有大陸人係利南過完對面又過返轉頭,學神個彎轉左一半又唔行得
真係等巴士會等出馬路,我唔行得,後面又燥底越過對面線爬頭,但我老虎蟹都等,唔趕時間最緊要無錯
考個陣平日冇咁多呢d人,我考十點三冇遊客, 都係留意上落貨同公廁,搞好呢兩樣pass左八成
我考1200,希望少D街車入去啦,操車好多DC9都硬cut 彎位,巴士站個度試過兩部的士衝出左邊黎cut 入個彎度,焗我停俾侷
我考果陣有d打工仔左穿右插, 完全唔理你考緊牌

利申: 今日攞P牌
有個呀伯(唔知308定184) 係好好人,不過最唔鐘意等,如果睇到條路老遠有死車既話,佢會催你快啲cut線睇到有人騎線,佢會叫你唔好等,直接靠左邊3排車行 見到佢既話你個P牌已經袋左一半
師父話老人家手鬆好多,因為唔夠人請佢地返黎頂,好似話有成千蚊日,但佢話你咩都要應佢唔好頂撞佢,咁就應該無問題。
cfu臨落車果陣都話:佢鬧你你千祈唔好駁咀,老人家係長氣啲同鐘意哦人,不過佢冇咩野架幾好人
幾號考
其實地盤冇咩好驚
照當過死車咁過
過果陣收慢車速
過完果陣個頭望下左邊交戲睇下有冇(車死)人
抽快期啦
明天考,今日練得嘛嘛地師傅話我諗太多
衰咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞