召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
下畫2點未到放學時間,小左好多接放學車同保母車 一定得既
落斜空波真係嚇到9縮,第一次落大斜路,cfu 就同我講:你試下踩曬左腳(極力子) 我一踩架車就由20沖到去40,前面重要有保母車,唔知幾時佢會突然停低,果下驚到我呢
有冇巴打計過,買車上會抵d 定係問銀行借萬應錢抵d
尼個好師傅黎呀
有啲唔會咁特別講,但每到尼啲位就屌到你get到為止
最抵一定係稅貸
之後就係私人貸款
上會個息就最差
不過借到最多錢
咁我考到試下借稅貸先,
其實唔係想買貴車, 都係3-5萬個D,
不過又唔想搞而家儲蓄, 可以慢慢還都OKAY既
咁樣先深刻呀 自己on9做錯嘢比人一嘢屌落來 之後就冇錯到架啦
啱啱學個時我斜路停車我懶唔去拉手制就咁吊極力子加落break 就算 比人吊到仆街 係唔開心 但係之後每次斜路停車都會記得個句嘢 乖乖地拉返好手制
仆街 抽中油塘 是咪玩完
咁條條路都有機會玩完
平常心面對啦
忠義街難度算咩level
唔驚喎 其實最緊要係有個好官 我星期一考油塘 原來個日D好官係曬油塘 個師傅話個間差唔多個個都pass咁滯
尼你老母!
呢度係連登
試少少就知點解唔好空波落斜,嚇一嚇你以後都記得
所以落大斜2/3波咬住架車就算,萬一迫力過熱就係咁先
考官真係好重要
幾時先遇到個好官
油塘都有人pass
鴨駕一樣大把人肥佬
俾啲信心自己
咁如果係落斜行一小段路,入一波吊好晒極力子之後放晒左腳,再用break控制,停定果陣先再踩實極力子,咁樣o唔ok
搵到停車場未先
附近唔難搵, 必要時日泊, 晚上泊住街都得
未有牌唔敢去問實D位
好睇你嗰一小段路有幾小
如果三幾個車位當然係咁樣做;但如果得一個半個車位就千祈唔好吊太高,跑馬仔你就 ,甚至唔行仲好
其實tax loan 只係現金分期
有D銀行既現金分期重便過某D tax loan
格下價先唔急

特別tax loan 受制於你個交稅額既2-3倍
買貴少少就唔夠洗
話說今朝揸車番公司
竟然比我見到 TAXI KING

真係聞名不如見面
之後見到佢搶到個錶位
但泊左4手先入到

TAXI KING 手車似乎要再努力下
我會2波拖小小brake 落,盡量唔好衝太快,之後要轉急彎
第一次練果陣轉得太快,cfu成個貼左埋窗
我都係星期一油塘pass
你個日係幾多號考官
308落仁宇圍 考個時d死車走得7788
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞