召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁辛苦考返嚟點會咁易放棄
何況遲下你先生都會加入戰團
wtf出路口 同死車做5米距離好似多左d
Sorry, 我以為你係跟大車
幫到就幫
早兩日先抽到快期, 下星期三考永孝
師傅都未約, 係咪死得
考過澤安道既巴打求指教
澤安道路線2 南昌街過左大灣位準備入右線,轉入白雲街果陣,條廢佬企左係雙白線等過馬路,
我個師傅道話收慢過就我,你地呢個情況你點處理
停車手制空波,話之佢
即刻收慢,經過佢既時侯拎多小小頭望住個阿伯,俾考官知你見到佢同即時作出反應,但絕對唔係急停讓佢,除非佢衝出來啦...
利申:個次考大埔道,過左油站個灣位又係有個人好貼馬路,我即刻收慢同過佢既時侯望住佢,最後1 take pass。我好似都係睇youtube祖哥,記得其中一條片有講過。
有冇人有車借俾你架
如果技術夠又自己做哂路線功課,操多兩三堂都有機既
唔驚 即刻搵師傅 之後呢個星期日日練咁就得架啦
今日天光道 pass
最緊要有師傅有期..
永孝其實好易 補3個鐘一定得...........
培正道聽講好難考有冇巴絲有心得?有咩位要留意下。我下月中就考
3月26考老強,有冇巴絲同一日
行咩線?
我都係2nd take永孝 除左出入考場難都無乜事 補左3粒鐘
其實未夠歲p牌同甩p後冇ncb三保額係咪分別不大
忍唔住想出架mt fit仔錢七玩下
今日問左間叫金時:

2004 Toyota Porte
全年三保保費為$6080
墊底費 -
第三者財物 : $20000
不足年齡司機 (不足25歲) : $20000
不足駕駛經驗司機 (不足2年駕駛經驗) : $20000
沒記名司機 : $20000

如3年內有扣分,墊底可能有變。
收慢之前睇一下鏡,然後吊慢架車隨時預佢行出條線你都停到,沿途望着佢 過曬加返油之前記得再望一望,睇下佢係唔係真係遠離你車尾先
棍van靠背壟道,呢次係第二take la
靠背壟 不過慢慢黎都ok嘅
求指教,我下個月十幾號就考啦,依家上左第三堂棍van,個師傅係咁叫我望鏡,但係我又成日吾撚記得望,我係睇到周圍嘅情況,但個師傅又話要反方向望,有時又望咗先 有時又之後先,搞到我好撚亂。但係師傅越講越燥,講到我好撚驚。有冇巴打可以講下啲步驟
快啲出啦
機會嚟喇
吾你老母
可以申請一份書面report講點解會肥

師傅show過俾我睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞