召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (41)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
琴日去左忠義街睇人考試
見到佛光街地盤出面停住7格大車
如果你自問技術差唔多,
我會建議你快期考左算,
排幾個月生疏左要補都係一筆錢

我俾錢人抽快期都等左一個月,岩岩考完,
但正常期排到六月
絲打 用左邊間快期?
快期都要等一個月
自己試左幾日 都係搵人抽算
尋日俾資料佢話都要4月先有得考
我兩種都有試過,其實只要唔溜後就得
我覺得俾左油先既話,你拉手制既同時hold住2樣野(極力子&油門)好考你協調能力,如果你hold唔定個油門既話,極力子個位會好飄,不過敢樣開車同轉波係會快少少
搵到磨擦點先再俾油既就會慢,但係冇敢考左右腳既協調,因為搵到磨擦點架車就已經唔會溜後
你可以自己試多幾日先再決定既,但係快期一抽到既話就可能係下星期就考,如果你覺得自己今次係差少少運氣既,就抽快期
Sienta
我星期二九點考, 而家仲係請輸入你上次不及格的考試表格號碼。[517-E-0422]
我搵左學車王同快期同學會,
最後係快期同學會抽到, 400蚊

不過後尾師傅話唔好搵2間抽,
因為如果抽到, 佢地可以CLAIM自己抽, 到時你2間都要俾錢

我明岩岩衰左好心急, 不過你排排下就會慣,
頭幾日緊張D, 之後你都唔會點理, 如果你抽快期,
最好自己隔十日補一補KEEP住手車
沙田我都係推薦陳師傅, 又平又好~
而家貴返D, 240蚊節, 有需要TG我

雖然我唔係考沙田, 我都跟左佢3堂, 佢教我好多路面野
太抬舉喇
不過我相信你哋都有答案嘅

易唔易泊,我唔敢講,兩款車車長只差唔夠半尺,都係嗰句,試咗先知,不過冇尾車唔會太難睇位嘅
同埋預住買咗車點都要搵一兩晚出去特訓泊車

3張相睇唔哂全景好難評論難唔難泊,但我就咁望要留意埋條通道幾闊,對你入車位攞角度好有影響
唔該哂
真係會好心急,明明手車係ok 想快d 考多次
我搵左快期王抽 仲未有消息
直接打去問
應該星但搵個office都得,佢都係上網print比你
衰擰頭
知衰咩就可以針對性去改,下次就pass架喇
Exact7ly, 我衰完先意識到遊戲規則係要扭埋條腰
岩岩沙駕學完棍波貨Van
個啊sir話左盲區可以唔使睇
但我問過啲fd話要 究竟邊個係真
確實可以唔睇
但係你考試做戲做全套睇埋
會覺得你有安全意識
利申: 無睇
考試個陣如果唔睇會唔會肥佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞