Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
上星期三裝左張suica 落apple Watch 到
想睇番最初頭嘅紀錄,但overwrite 咗
依家得番上星期五啲紀錄
請問有冇方法睇得番,要claim公數
謝謝
有冇正app推薦
可以store pickup
各位師兄,有AppleCare可唔可以直接攞去門市換錶?
中銀iCard加極都加唔到落隻錶度 要聯絡發卡銀行
其他信用卡反而冇問題
要睇隻錶帶有無爛有無壞,如果有然後放低五舊等14日佢俾隻新你但會同款同色
無壞好似唔收
p無暇onbvnnnnyy46bjjjubnvBBvviv vmjybunn.mmiir92vnnnnnbnnnnnnnnnn, nmmmmm NmmNmmNnnhhhhhhhhhgggggg NHmmumbbbb6vvvvnnnnnnnnnrbvvvcbb cxxvnyryyytnxxxczzzvx xvvvvvzvvvvvv 似樣byyyyyyyyu
大交合錶面個widget 係咪唔識自動update ?一定要禁入去先得?
會自動update
仲用中銀?
Cut曬佢啦
唔知依家S2 42mm 換唔換到S3呢
副廠充電器係咪得MFI先用到?

之前搵到隻無MFI充下停下
大家有冇買充電座 一次過差電話同Watch好似幾爽

請問有無人知道watch 第四代 點樣可以喺無連接wifi同電話底下用data聽apple music?
淘寶已出呢隻新板
有冇巴打買過呢啲用?

好似幾方便,去旅行唔使帶多條線
我有淘線,扮美國品牌果隻,條線唔係時時叉到電
我隻aw3最近d電用得好快
叉滿咗,但去到夜晚已經話得10%
之前都用到一日

有無師兄都係咁?
有無得搞?
有買過另一隻,差得幾快同可以差3-4 次,去旅行用一流
我用aw3 用堆套都花哂 痴線...
我用aw3 用套都花哂 痴線...

錶本身唔應該用套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞