Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇巴 推薦下邊到買錶帶抵玩
著到同操控完全冇問題 係個mon 裂左
試過買 但係買唔到 㩒唔到入去test個到
買左唔夠一個月
係架咩 我再試下先
成日聽到話係smartone度有防爆芒但係巴打都建議買1+1,
係咪即係都等到準備60日果陣買埋個apple care?
買左ap4 上網版 用左兩日就花左個moon
有無得救
我呢隻係咪藍寶石玻璃黎?點解咀易花
鋼版先係
有無野可以拋光個錶面?
apple care 算啦
用the club分換購平$2-300,除非勁多分就可以唔駛錢
即係不繡鋼先係藍寶石錶面?
我早幾日買左aw4 lte版
琴晚叉電今朝8點蚊電
教左飛行模式放左係屋企無戴
放工返到去6點半 無電到自己熄左
想問係咪正常
巴打們
岩岩買左sp700n
有用apple Watch 耳歌跑步既你地
1)你地用咩app聽歌?
2)你地唔帶手機跑步/做運動會唔會下載歌落Apple watch聽歌?
我隻aw4 lte放幾日仲有電
1) 之前用KKBOX,而家轉左APPLE MUSIC,因為KKBOX WATCH APP太多BUG,頂唔順轉APPLE MUSIC
2) 唔帶手機,事前過左運動用PLAYLIST去APPLE WATCH
利伸: APPLE WATCH S3 Non-LTE version
唔係掛...我買左幾日咋喎
其實有冇apps係手機冇開機 但都可以係隻watch用到wtsapp?
今日戴住返工,放工仲有80幾%
睇多幾日,如果再唔得就去搵天才啦
Thx!
想借個位問一問,
早排抽中左隻 series4 40mm GPS+Cellular
本身有隻series3 42mm,40mm唔岩用,冇單同唔知保養時間有冇價值架?
如果當時抽中42mm就換錶
有冇人跑步係用NRC?
我發覺係watch開始會冇人聲報時
想問下watch個app係咪唔會同iphone個app同步運作?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞