Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點解wtsapp 通知 隻錶唔識震
出左watch os 5.2.1
有彩虹錶面
用緊apple watch s4,第一次用apple watch,想問下點解健身紀錄》體能訓練入面係睇唔到心率,佢話我冇開到到權限,但明明我係health個度已經剔晒
有無巴絲知道whatsapp收通知淨係睇到文字回覆但睇唔到sticker 其他人就可以係aw 到睇到sticker

已update 最新whatsapp version
我女朋友話update 最新version whatsapp 就睇到

但我update 完 whatsapp 都唔得
我去埋apple store 問 d staff 都未知有呢件事仲好surprise 我話左比佢知
但我發覺睇到既多數都係GPS 版 唔係LTE版
有冇人覺得升左5.2.1之後待機食電左瞓覺前91%,瞓醒得返67%
第一日就up,暫時冇乜問題,訓前97,訓醒90
要用TestFlight update上whatsapp beta最新版
我唔洗喎
岩岩發現都睇到
覺得,我都有咁嘅情況。
我都係,我平時朝早7點開錶收工有7x%
升完得返6x%

比未升時少咗成10%
新apple watch錶面好撚迷幻

係咪high大咗
點樣set呢個錶面
去watchface搵pride
正呀喂
有得裝nike個運動app就好
我剩係轉到18/19年款直條
點解無?
有咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞