Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇用smartone既師兄都遇到咁既問題,今日去左門市問佢地都話唔知點解會咁。

其實唔太好 佢講防水 其實入得多水都唔係好事
我仲諗住買Apple care會好啲
可能買FITBIT啦咁
我覺得pillow都幾準
我有買
我有朋友係教水 用s3佢個隻都壞左

咁用返g-shock計時算
Apple sell s4係可以落埋海滑浪
其實大部份液體都得(奶/咖啡/熱水),除左化學物品
我工作環境會接觸唔同液體,掂完會洗手洗錶
只要你用清水沖洗乾淨就得,用埋個落水mode會更好保護

至於樓上有位巴打話佢個朋友教水教到隻錶壞咗,唔清楚佢朋友有冇教完水就求其沖洗或者冇沖水就走人。最緊要沖走泳池啲氯水。
多謝你意見
唔好意思 新手想入坑但有啲嘢唔明
睇啱10499 44mm only Hermes果款
想問下我買隻s4不鏽鋼再另外買條Hermes錶帶
加埋都唔洗10499?
唔好介意我問on9問題 手下留情
你可以tb 買Hermes錶帶
Watch chat 個新功能點用?
個錶面有分別
有大陸apps 可以解決,扮到下
如果玩到咁無咩意思
咁如果係Hermes fans 就貴一貴都買la
究竟邊度買錶帶好?想買俾老母
依家係咪cmhk出最平? 想買金色40mm
平三舊?
條帶都唔係膠嚟
第三方app如個app本身無watch版,或者個app無support lte, 係唔support無帶電話mirror notifications 的,但有啲app 經wifi network 反而會得
我呢幾年成日帶住游水都無事,海水同淺潛都ok
落水mode其實係防誤觸touch mon, 同防水保護無關係的
乜料
講緊whatsapp電話唔跟身都會有通知喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞