Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點解
金睇就靚
但戴上手麻麻地
金鋼襯岩錶帶就好靚
返工有時 d 客見到都話金鋼好靚
apple care未過, s2 仲有無得換
想問用開apple music,如果戴s4做運動可唔可以唔拎手機就咁戴藍芽耳機去一路做運動一路聽歌?
有冇人知邊度有得買catalyst既case ? 係咪一定要上網訂?
apple 新d錶帶幾耐
但不鏽鋼款唔襯
原來鋼都有鋼既唔好
第一次用Apple watch S4 GPS,用左三個月都冇乜問題
唯獨想問有時臨瞓前開airplane mode擺埋一面,一晚都唔見15~20%其實係咪正常
好想用Apple Watch黎做運動幫自己記數 但今年九月又可能出s5 咁多位巴絲覺得我應該買左s4先 定等埋s5
絲打 你去邊度買
你哋喺 iPhone 入面個 Watch app ---> Heart ---> 開咗 Irregular Rhythm 之後

再去 Phone 入面個 Health app ---> Health Data ---> Heart ---> Irregular Rhythm Notifications ---> Data Sources & Access 入面個 Data Sources 有冇 show 到隻 Apple Watch? 定只係 show "None"?

諗住開esim 但哩到一直卡關 repair左隻aw都唔得
應該點搞
介面入面啲珠珠可唔可以del咁幾粒
多得濟好難睇
上次去鋪頭精靈示範咗
金鋼親黑膠或黑米蘭都好撚掂
可以用Air Matters
依家都係兩粒鐘叉完,唔駛再快啦
其實applewatch我沖個涼除底一陣已經差完,你仲想要幾快?
請問各位升左12.2對講機功能有冇問題?
依家會搵唔到人
Del完再加過聯絡人好一陣又唔得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞