Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
仲好撚多隻色
我都係咁,之後過一排個WhatsApp通知都唔彈出來,reset左iPhone 同AW都唔得,我係S1
我隻4仔 訓醒少左11%電
尋晚11點差滿 開左airplane mode 依家一睇得返89%
訓左7個鐘都用咁多電係咪唔正常
我隻瞓醒冇左50%, 唔知係咪裝左heartwatch,pillow. autosleep攪到咁。。。。
哇師兄你嚴重好多
但係pillow真係有用?
之前iPhone 鬧鐘響隻錶會一齊響同震
隻錶而家完全唔識響唔識震請問點搞?
叫做mon 住咁,ok la.

去天才check 過hardware 冇事,佢話keep check 心跳6個鐘左右會冇晒電,有冇巴打知道點set 唔會去得咁快。。。
平時唔係一直都check緊心跳咩
平時係ard 8 秒poll 一次, 用運動app 個陣會變real time,所以唔同的
我隻4仔裝左autosleep 訓7-8個鐘扣少過10%
巴打們有冇邊度買44mm皮錶帶推介
tb嗰啲有冇巴打知邊件quality好啲?
想問下AW4 電話冇跟身去跑步會唔會都收到wtsapp?
試左幾次都冇收到任何野,係咪setting 有問題?
lte版
係呀
watch通知著左whatsapp未

著左
電話有冇開住機
你意思係個mon 長著定點?我冇關過機
咁跟住身果陣錶有冇彈通知
係咪已經set好esim
跟身有彈呀,另外同fd 試過iMessage 電話唔跟身都收到
咁就唔知
冇得換
無買care?
我想問吓
如果買Apple watch嚟練水有無用?
啲apps support得好?
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞