Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
咁多位 尋日入左手,想問下點樣用到whatspp?唔係應該自動下載落去隻錶度架咩?
去士多用S3 gps換購s4算唔算抵
WhatsApp冇整watch app
各位清想問下, S4lte版 如果唔帶手機又無開通e-sim去跑步, 用nike app會唔會照樣real time show到路線出黎? apple music點樣可以downloan定歌入aw? 我平時用藍芽耳機聽歌 如果手機唔跟的話 AW會唔會自動跟住連線?
1. 可以
2. iphone "watch" app > music 自己揀
3. Airpod 自動,其他耳機入apple watch "setting" > 藍芽 自己pair

有冇人知會唔會再翻貨
我都想買呢隻色
我帶膠帶會敏感Btw三月出新錶帶
咁巴打帶緊咩錶?
我成日帶住膠帶訓隻手都會好焗 但係平時出街就無事
咁巴打帶緊咩錶帶?
我成日帶住膠帶訓隻手都會好焗 但係平時出街就無事
帶緊sport loop
舒服好多 又fit 如果跑步先換返sport band

巴打隻手有無紅到 ? 戴鬆d 應該ok
我係紅左
我戴第2格就岩岩好 但戴搵第3格
咁又無紅 之前買果陣都想配sport loop 但果陣黑鋼無哂loop就買左膠錶加條米蘭
*膠帶
想請各位,我用Aw 3 LTE 、用 jabra 65T 無線耳機,有無辦法唔帶手機,只戴aw 出街跑步,用sportify 聽歌?
之後有個Aw app 叫apollo for watch ,但已經下架。

無Apple music。
謝謝
之前*
打錯,抱歉
同問岩岩買左aw3 gps
幾抵屌
想知係邊度同埋網上有冇價錢show出黎
都唔知隻錶有冇暗病
今日去買apple watch 4 gps
Check 機個時有咩要注意
請問用不銹鋼帶,你地點充電嫁?
用返原裝既話,點擺粒野?
定話其他牌子既充電器? 我買左個連電話無線充電板,但唔放電話果陣有漏電聲.....
有保養, 同你買之前有得check隻錶activate咗未.
應該無伏卦
320蚊人民幣?

點解可以咁平?
賊贓都應該無咁平wor
定係佢複製左硬件,同一個serial number 出左好多隻apple watch?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞