Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
點樣停咗用錶冠校音量功能?逼地鐵成日比人hi到
越來越多Apps退出apple watch支援
今日冇左淘寶
咩app?
老實講隻錶最常用功能係收 notification、fitness tracking同apple pay
而家啲人機不離手嘅情況下,真係冇咩理由要抬起隻手喺隻又慢又細嘅錶上面用啲複雜嘅功能
Spotify
其實check心跳果度
係貼住皮膚就ok?定係要戴緊先準?
有幾多個人要係aw度淘寶反而係d細app就有得搞 例如計數機 remainder ah fitness ah呢d
推推自己問題,有無人有同樣既野?
貼住皮膚就OK
有冇人係US Amazon買過Apple產品?
見佢平香港幾舊水,有冇伏?
另外想問下series 3同4差別大唔大?
想買番隻送俾屋企人
有新買新,買水貨平得個少少冇保養有乜冬瓜豆腐成隻錶丢得
想請敎吓,watch連咗電話後,有通知只會喺eatch震同響?可唔可以連電話都有番
而家連watchchat都死埋想睇下whatsapp都要用原生果個
得iphone冇international warranty
其他都有喎

不過平幾舊就算啦
平成千就屌得過
點解apple watch唔支援Android
點解apple watch唔支援Android

咁都可以有負評
淘寶app直頭用唔撚到
淘寶要隻app beta版先用到
你有冇睇清楚我條問題?
係唔係可以walk in 入去check下隻錶個電池損耗
屌 我想講apple watch上既淘寶app係用唔到呀
冇得禁其他選項 得一版野係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞