Apple watch ⌚️ 用家討論區(26)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我門市買
到底買gps版好定可以插esim既版本好
睇你需要咋wo運動緊時電話唔跟身又要收到電話 咪lte
咁唔需要了,多謝!
KKBOX 個WATCH 版本超級廢,早一兩年仲要只限5首歌,上年先更新左以無限首離線,但係用IPHONE過歌去WATCH好多BUG,好易斷左線同埋唔會提你
因為個WATCH版本超廢,為左跑步唔帶電話,我最後轉左會去APPLE MUSIC
利伸版本: APPLE WATCH S3 NON-LTE
隻gen4 跌爆左錶底
好心痛咁就548$
有冇巴打有apple watch付款既包膠
買左,頭一塊貼柒左仲補送多塊黎,係有小小食左左右,大致係算好高質
媽咪就快收經,血壓高左好多,加上佢好多都係40幾歲嘅同事突然之間中風。想買隻Apple Watch比佢,大家覺得血壓同心跳個啲準唔準?
無得湔血壓
隻aw4凌晨2點左右100%電,而家得返30%,有咩辦法知d電去左邊?定係需要拎去換?1個月貨仔都冇
係咪好多app 都開左 background refresh?
冇咩特別野咋,好少野,都係d天氣/心跳/line/autosleep之類咋,而家得返20%
同你差情況差唔多,一出就用到而家發生過兩三次,但係冇理佢繼續鳩用到而家又正正常常,我估係啲自動監測軟件出事多,唔係經常發生就費事理
仆佢街,而家得返5%,熄撚左唔撚戴
再唔得先搵精靈搞搞佢
想問電話響個震動唔同左弱左,係咪無得係設定到較?我今日唔知點解係咁,人地打黎feel得到好弱既震,無跌過撞過。
我覺得5.2.1個ver有嚴重食電問題
S4 銀鋼一出用到而家四邊花哂
有冇巴打有拋光經驗分享下?
Reset再pair過
咁仲回唔回覆個備份好?
我聽你哋講完5.2.1咁食電
都係暫時留係5.2

而家日日都有提示叫我升
我正常喎
我都係5.2.1
尋晚瞓覺100%而家93%
買咗唔夠一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞