模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
QW同PMDG都有飛
基本上你係唔會將佢拎佢同PMDG比
畢竟價錢都係兩個level
只可以話,係787市場上佢暫時係做得最好
至於同現實比仲差幾遠我就唔知
你可能可以上d外國forum參考下
至小個Fly By Wire 拍馬都追唔上PMDG 777
https://www.flytampa.org/klas.html

flytampa賭城正式上線
有冇人試過禁P3D load完野就唔見左, 但見到佢係後台Run緊. 之後要特登開個Save左既File先開得返P3d, 我搞極都搞唔到, 好撚煩
QW 我 Land 10次 10次都炒但PMDG既機就唔會, 明明已經好小心但係唔知點解會咁
但其實PMDG Triple 7 都有小小問題
小過30度正常唔洗back pressure唔知點解PMDG要,已trim 好
AVSIM forum 有個Emirate 777 Captain 都講過呢個問題
閣下經驗豐富,係咪又係captain?
我唔係
想問下香港係咪得Logitech CH 同thrustmaster pedal 賣?諗緊訂mfg 但係好似好多野搞咁
新既FSL A320有冇true glass ?
thrustmaster pedal都有兩隻
我入game都冇, 但
https://www.youtube.com/watch?v=GlN5G5PI_6g&t=2785s
45:40 佢有true glass既?
個效果佢自主研發㗎
跟A319出
有冇人教下我點樣將FSL A320個VC會有影子
有冇人放YOKE 同 thrust level for jet (2 or 4 engines)
Shadow in P3D

你可以cap screen 你咩setting?
即係刪o左現有版本個Client,然後download Install_Client.msi去裝就得??
全套update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞