模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
仲要Xbox 無得入add on
[最新燒熄]FSLab宣布轉用快春驗證系統 同時亦宣布32bit產品死刑
https://fselite.net/news/fslabs-news-update/
裝咗TomatoShade + RDPreset
VHHH機場地景啲static車嘅texture起曬雪花咁
其他地景又冇依個問題
delete走佢試下?
唔知係邊個BGL
[最新燒熄]終於等到有大廠肯收拾殘局出東京機場同城市地景
https://fselite.net/news/drzewiecki-design-announces-tokyo-as-next-major-project/
想請教咁多位巴打
preflight 嗰陣call GSX出嚟
係咪唔會問你要邊間ground handler架?
點解好似一時會問一時就揀埋比你嘅?

今日飛CX 佢俾SATS我
一時時會
其實關唔關aircraft.cfg冇atc_parking_codes=事
啱啱check過PMDG 77W CX livery冇依行
而家好似關,我都好耐冇見過要揀
Lm
今晚再up睇睇

巴打 想請教你

如果copy咗你個VHHH_AF.bgl加gsx lv2個config檔嘅話,係咪已經唔使搞其他嘢架喇?例如入GSX去exclude jetways / compile bgl files嗰啲...

同埋橋logo同model係咪巴打已經喺個檔入面customise咗?

巴打有冇最新link
有冇用開GSX lv2嘅巴打每次final approach嗰陣都會lag 1秒?我懷疑係啲橋spawn出嚟嗰下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞