模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
用緊啦咩?
宜家變到咁
首先唔好咁複雜住
Prepar3D v4\SimMarket\TAXI2GATE - VHHH v2 P3Dv4\data\VHHH\Scenery
入面個VHHH_AF.bgl 改左名未
第二就係,C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Virtuali\GSX
入面有冇其他vhhh嘅檔
最後C:\ProgramData\12bPilot\SODE\SimObjects 入面個Taxi2gate_VHHH FOLDER 同埋 C:\ProgramData\12bPilot\SODE\xml 入面個 Taxi2Gate_VHHH_Stands.xml 要搬走
全部做齊就會好似上面咁冇晒啲橋
gsx lv1?
lv2
同埋我懷疑可能係因為fsdt太耐冇更新搞到咁
宜家update緊聽日試
oh shit
呢個vhhh-cewvka.ini 檔入面第一條parth 個harddisc driver要揀返你自己個個LM harddisc,因為我用開E
你地要再改,唔記得左
條path我有改番做自己個個但係都係一樣唔得
呢個好似係關SODE問題,研究下先
唔該晒747巴
C:\ProgramData\12bPilot\SODE\xml
確保入面無香港機場v1/v2嘅檔?
肯定冇
CAP你圖入面個GSX 畫面來睇下
btw,都建議你用fsdt live update 去update GSX先
另外一個好消息,就係A321 係SODE入面改左d數據好似可以用到中場高身橋,可以令中場無蓬連接
原來都係唔得
C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE 入面個SODEPlatformManager.exe 開來睇下有冇activate個module activation 同埋個module registration status
兩個都activate咗
gsx畫面我update完send出嚟
想請教下係咪就咁揀Always on 就得
我save 左approach light 都唔可以二十四小時開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞