模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
FsLabs 出左update
今次連Fly By Wire 都重新寫過
WF 最近有啲取巧,求其做左個scenery然後慢慢更新。搶個第一啖湯先
大陸仔做生意係咁
未變收費DLC算好
用左千幾蚊買P3D再用成千蚊買PMDG同Active Sky, 買完就發覺Flight simulator 2020就快出, 同埋靚好多
add-on support係大問題
唔知等幾多年先搞得掂
睇下點
Nvidia surround + touch overhead
請問有冇 FSPilotShop 苦主

我隻active sky 條key仲喺嗰到
所以我買任何addon都一定要backup key 去Ms Word 再email比自己
係德國網搵左orbx Au2 + YBBN, 唔知點解近睇同係cockpit睇, 條跑道會出兩個texture...但一用top view zoom後又冇事..
有冇方法攪攪佢

1. spot view近睇

2. top view近睇

3. top view zoom後
[最新燒熄]又浪費資源 日本仔自己整嗰隻RJOA不知幾好用
https://fselite.net/news/pacsim-announces-hiroshima-airport-rjoa/
有冇巴打可以教我玩X-Plane11
https://t.me/xxxaaazzz
係咪scenery 次序嘅問題
圖3後面個一節其實唔應該出現。依種情況係3種layer主次有問題,所以圖2先會有zoon近有唔應該出現既圖層出現。排左ORBX先,Terrrain再到機場。
攪掂左,唔太關scenery次序事,上orbx個網搵左好耐,原來係ybbn同AU v2有d撞左,係兩邊各自delete左某d bgl 就攪得掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞