模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
XP11冇人提

Btw 招人玩IVAO / VATSIM

學識 =/= 揸得好 揸得穩
由最基本飛行原理學起啦
之後就搵架細機 Cessena 172之類
熟下Instrument EFIS 之類
再練下circuit smooth landing

想深入啲嘅 自己鑽研下 (全英文
https://www.faa.gov/regulations_policies/handbooks_manuals/aviation/phak/
IVAO
出v5 又要畀錢買 PMDG 又肯定要收錢 咁我轉去新sim 唔好?
唔該ching 不過小弟才疏學淺唔係幾識英文
依家都係上YouTube 睇教學
等得半年隨時ms2020都出左
有add-on先講
我都多數唔轉會
今日single RWY 07R
但好少人
啱啱facebook page出咗公告話747 777免費
都係等多一兩個禮拜先轉
咁佢哋都講咗都要等一排先有update
因為依隻野無 SID/STAR wo
用 SIMPLE FMC import
或者用program batch import
太煩....我都係手改 FF777 同玩 zibo 738 and Toliss A319
其實唔算煩 一次過入曬就得

Btw zibo 738正野
[最新燒熄]喺出v5嘅同時 v4出埋最後一次更新
https://fselite.net/news/lockheed-martin-releases-prepar3d-v4-5-hotfix-3/
買左正版P3Dv4冇得free update去v5?
去返download個版得v4.5
咁我直接等FS 2020好撚過起碼地景唔洗煩頂多買部PMDG就玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞