模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其他嘢先最麻煩
同埋新版一向都要再畀錢㗎啦
攣嘅條ils
作者麻煩自己解釋下
因為本身18R個LOC係Offset 嘅,你睇Chart就知,36L就無問題,當然你有好建議同我講聲,處男作真係算係咁。

同埋係好多野執,滑行道、側邊d草會畫返靚仔
岩offset 0.8 degrees
我反而想知點解?
我都想知🤔
不過估唔到果0.8度又會影響咁大,所以第一次試飛要Land 18R我都唔多願
大家有無試過起terrain 既山上見到有字出現,我飛台北見到山上出現spring, fall 依d字,我用緊p3dv4......應該點解決
見到9800x窒咗窒
原來粒9900k已經過咗佢
但我粒GPU仲係1080Ti
Taxi2Gate v2 VHHH
出左
[最新燒熄]十年T2G fans表示終於唔使等個孫燒畀我
https://www.facebook.com/507422142613629/posts/2935842709771548/
未起好啫
好似係departure only
[最新燒熄]大陸仔一貫特色 人整佢又整
https://www.facebook.com/517627641749506/posts/1424532471059014/
唔知點解我覺得呢個做得比Taxi2Gate 精細好多
係咪有人買咗vhhh v2 啦?
有discount,因為之前我買左V1
12Euro就買到
有冇啲咩bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞