模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
lv2唔係我改 我都試唔到
AS16/ASP4要較低啲turbulence
以前玩開支saitek yoke, throttle 同rudder都死死地
- 隻yoke左邊dead zone大過右邊,轉左要拎到大角度先有反應
- throttle 直頭3支axis都飄晒唔岩位
- yoke又係一邊dead zone 太大

想買新yoke同rudder有冇好推介
想買佢地個throttle多啲,已用ACE777 Yoke
[最新燒熄]整得咁鬼慢 個孫燒畀我都唔得啦
https://www.facebook.com/Aerosoft/photos/a.406592214697/10159063345154698
算係有誠意架嘞
講話今年出就真係望佢唔好再狼來了
即係fake news
有冇人有用UGCX??討論下
我都諗緊GSX定UGCX好,呢幾日GSX有特價
巴打想問係咪lv2 用會出左成3條橋... 如果del左d statics bridge就得返1條橋

同埋用744去泊位,我跟safedock指示撞晒入terminal
GSX就各方完善d
但推機就未算好完美
UGCX就係贏推機可以自己畫線任推
同埋拖入bay位呢個玩法
可惜就係無做到推後再拉前呢個動作
尋晚由金邊出發聽到泰仔口音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞