模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有無咩要求架,我呢排日操夜操終於都識land,想去同人玩下
最好有咪 識基本ATC pharse
#1有介紹
Ok,我去睇下
係Bgl file 加左vehicle path D GSX車仔都係唔識跟住行,但pacsim出個D機場又得
終於測試成功到令車仔係每個BAY位機尾沿行車路駛入

btw, 頭先終於諗到方法用add-on.xml add地景
TomatoShade係咪一定會fps hit?
其實 ivao 同 vatsim 邊個好啲?
Vatsim 熱鬧,開活動都3-50機。但係atc同flight crew都偏尻(多新手多鬼佬)、活動時間唔夠經常撞埋一碟/holding。易註冊

Ivao經常atc多過機、但係atc一般帶得比vatsim好(睇人),因為少機同飛黎飛都係同一班人熟晒流程,但註冊麻煩好多
今晚返去要劃埋d車路
本身諗住用 google earth cap圖放落ADE
但個比例較極都唔啱
味精app多多常少少都會有扣
我諗住一個4K mon過
做scaling 再set返P3D 1080p咋
希望個FS2020生生性性
有唔知咩技術可以4K 60fps
玩咗flight sim 都有十年 都未玩過聯機 諗住試下
十年單機都無試過開account?

雖然我以前都好鍾意見到AI 機泊滿機場個種感覺,加埋SODE 功能對應Ai機就更加真實,不過電腦atc始終係敗筆
由fs2004 開始玩 最近玩返p3d
我就係鍾意玩同ai機玩 最鍾意排晒長龍起飛
所以先玩單機
[最新燒熄]Active Sky第三次呃錢大計
https://fselite.net/news/hifi-sim-tech-announces-activesky-p3d-for-prepar3d-v5-and-prepar3d-v4/

In the next day or so, an open-beta version of Active Sky for Prepar3D will be released. During this limited time, users on ASP4 will be able to upgrade for free. Only during this open beta phase (expected to be roughly 2-3 weeks) will people be able to upgrade for free.
如果睇唔到你個post我應該年幾轉左V5之後比錢upgrade
雪菜幫你日日賺
得閒一齊飛下又可以吹下水
多架膠機係隔離影下
好呀 你哋係咪有tg group?
#1水塘算唔算係
我無乜用tg, discord 多,橫掂都要用電腦
好 你哋係咪成日搞活動?
我見一個月應該都會搞到兩次活動
但係我比較忙 好少參加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞