模擬飛行集中討論區(28) Aero$hit收皮啦

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一齊估下aeroshit 會唔會推遲A330
今日1300z release
大家會開心版定買?
[最新燒熄]傳FSLab會為大家送上聖誕禮物
https://fselite.net/news/flight-sim-labs-a321-x-in-time-for-christmas/
伺服器釘了
已買
有5euro early discount
Why not both?
A330咁正
咁少 我之前on99 買咗320 賣40 euro
請支持正版
已買Aeroshit A330,有10% off
可以但見人話過唔到true glass installation
好過冇啦岩岩先出
呢層我冇乜留意到
打算msfs2020 果時先課
其實P3D v4 都夠做,要買過哂PMDG FsLabs Active Sky etc 不了
p3d太食cpu 時脈搞到淨係食最勁果1-2cores
同埋始終係based on fsx個code有好多限制同bug係裡面
FPS 有30其實已經好夠
聽講330整我仲廢過787
的確係,我飛開FsLabs一望就見到個分別
冇計啦,鬼叫個market暫時得佢部330見得下人
架330 flight control 係咪有啲問題,我琴日第一次飛佢啲response 慢到嘔
Service pack 整緊,Aerosoft forum好多人屌緊佢
你可以去Fsuipc response curve set +10 頂住先
有冇人拎FsLabs 隻v1 call 擺入去Aerosoft A330 入面用
Active checklist function 就有”V1” 電腦聲
我想改AP聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞