BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
火炎發射器燒boss好痛,研究所餐廳,兩隻獵食者個果save room,g3地下都有燃料樽汁
11. **Since you only have 3 saves available. I recommend saving at the club key (40min), the sewers (1hr) and the NEST north wing save room (1hr20min). You should reach the NEST save point by 2hours at the latest if you want to beat the time limit of 2hr30

呢度係邊度黎?
綠色梅花匙\紅心匙
會係手槍
加油加油
ok thanks
麥林射眼之後火槍燒心口
之後黎多一次
佢解放左心口之後用手槍打幾吓就死
記低先先啱
頭先打錯字
不過我未咁快跑
諗住玩埋表c裡L記熟d地圖先
有冇人教我開完電G2喺門口衝出嚟點避 挑戰緊唔save 唔補血 Normal S+ 係咁喺度死,無任何Sub weapon
跑speedrun會執到密林
邊隻boss
企定門囗等 佢一爆入黎即刻向側邊衝走
好似係 我仲傻梗梗咁企到勁遠
hardcore 最尾mr x開大點搞?成日閃唔切
睇你SPEED成點,拎麥林唔算好花時間,拎齊強化部件先花,
唔拎麥林我怕你唔夠子彈爆機。
用跌落嚟嗰啲石擋
或者射鳩佢
佢申隻手落黎你不停佢會快啲去門口
speed到拎到無限武
佢最尾果下係門口等佢入黎 即刻走就得 如果之前伸手係天花版搞你果d招 用圈形走位法就避到哂 一槍都唔駛開 咩難度都通用 甚至hardcore s+ normal s+都係
散彈
爪一插地就開槍
第9個po都仲未知ada真人乜水
佢爆完黎果下 其實好似冇攻擊判定

我次次企定門前靠左 一爆入黎就向前衝
搵散彈佢一起手就打佢 , 閃佢
係咁射佢就得 用手槍 唔好用密林 有時會停唔到 散彈都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞