BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔係呀我意思係用完黎開左門之後都無剔
同埋攻略網話開左門都要拎返走...
好後悔之前買左slim
唔使後悔
買過部新咪得...
我諗佢意思係話拎完火槍之後要拎返走
有冇人知葵廣仲有冇PS4 game賣
象棋?你意思係咪地下水道拎果d西洋棋 果d係過關key item黎喎 你要拎齊哂先開到門同g2打
唔係呀我意思係用完黎開左門之後都無剔
同埋攻略網話開左門都要拎返走...
我諗佢意思係話拎完火槍之後要拎返走
https://www.entertainment14.net/blog/post/110955037-%e6%83%a1%e9%9d%88%e5%8f%a4%e5%a0%a1-2-%e9%87%8d%e8%a3%bd%e7%89%88-%e4%b8%80%e5%91%a8%e7%9b%aes%e8%a9%95%e5%83%b9%e7%8e%a9%e6%b3%95%e9%a0%88%e7%9f%a5

你睇下呢DLINK最尾果句
似係開完門要拎走喎

點解睇鬼佬成日可以一槍STUN屍直衝, 我成日要2-3槍至得,係咪PS4問題

Rebecca
到底係順定疾
運氣問題,有時候打一下就Stun,有時候打死都冇stun過
無用咼
我仲以為俾百頁簾掟中
就算開完門拎走左都無其他用途啦
係save room開到門就冇用
象棋咪撚拎 開完門就冇撚用 啲濕鳩攻略fake鳩人
句野冇頭冇尾喎...同埋佢話用完要拎走 我覺得佢既意思係拎完火槍要拎埋d棋..
btw,
不要提早開密碼鎖

百度有很多提供生化2重制的密碼,再加上生化2重制的密碼是固定的,所以很多新手玩家就提早開啟這些密碼去強化自己,但是這樣大錯特錯,卡普在遊戲銷售前就表明遊戲中有動態難度調整機制,如果為了增強戰鬥力而提前解開密碼取得保險箱的東西的話,系統會判斷你是老手,並且默默地為怪上buff。再說,手槍擴容彈夾和手槍制退器在取得手槍槍托前也沒有什麼明顯的效果,所以這些東西在離開警局前拿就夠了。
真係估佢唔到喎
但佢咁樣講
都低有咩特別野...
因為我用完都覺得奇怪棋唔會打剔號...
冇啊屌 我全部區域藍晒都冇用過
之前天溢巴好似有放過
咁似拳皇既角色
我都係呀,尋晚我玩裡C特登CHECK清楚地圖藍哂先....
我岩岩先睇到 真係好陰濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞