BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實果隻野唔駛理鳩佢 佢唔會打你 係你未攞到個coin前 隻利卡都唔會出現住 係你攞完一出黎果下佢就會係正你面前跌落黎 即刻扔個閃光彈就走得
巴哈果邊証實 PS4 bug可用
點解唔直接行出停車場呢
好!!今日唔得閒...聽日就試試佢~
炸左C4 , 企返直個櫃 , 先開女神像
開完衝入去圖書館隻利卡先岩岩出黎
嗰度唔使再返去,拎完幣直接跑走啦,記住兜右邊過
唔係無 都係屈門 但要好小心 同埋有閃光彈既情況先得 因為用散彈打 起碼都要四發先ko到佢

Clarie就直接榴彈 兩發ko
咁打 有機會 會扣血 最安全既做法係真係扔閃光彈 跟住走
2個半鐘
衝埋revelation 2 全難度s先 ps3版又想s多次
C4 炸
打屍
推櫃
拎幣
記住行左邊近牆走
佢跌落黎第一下會飛過黎pok 你
你向前行就唔會比佢抓到
有冇人知而加銷量如何
算唔算大賣
好想快d有 re 3
原來麥林有瞄準器 依家先知

邊度出

終於得咗
唔係大家講都唔知一粒子彈仔都可以stop mr x招大
點樣stop
普中打槍打中粒心就得,leon三連發射佢實冇死
c4完 推返個櫃先 再解迷
所以依家有樓梯有喪喪屍就可以試
圖書館飛去拎梅花,再去停車場
下水道飛去lab
G1,2都唔曬打

停車場番警察局條樓梯做唔做到呢個bug呢
下水道 拎棋果條橋隔離間房有個膠卷 跟住返去警察局 去沖洗左佢 就會搵到

https://youtu.be/CWLZNQamq9Q睇住呢條片做
好迂回

先曬左下水道筒菲林

有兩個隱藏地點

STARS office 間房有瞄準器

東翼會議室有火焰噴射器gas一壼
首頁攻略網有寫強化部件點拎,
呢個都幾麻煩,speed run建議放棄
炸之前殺左條屍先
吊係天花,完全唔識郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞