BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁都叫一味靠黑
眾人皆醉你獨醒
原版音樂要買架咩?

原版音樂好恐怖...一聽已經唔舒服
PS4要呀⋯除非你係買豪情版
我覺得遲早一定有收費無限武器CAP水
LEON 直接打G1 , 同可以拎梅花KEY直接拎千斤頂.......
可以呀.不過出到停車場,入唔到槍店
所以測試個條友直接拎完梅花就去停車場禁下個閘開劇情
的確dlc風氣又真係幾差
不過官方出都無計
唔鐘意咪無視佢
原版音樂好好⋯果時連TBB D劇都cut過黎用

連Save房段音樂都好沉重 好似出面好多野等緊你咁
demo 好似有得free 轉
以前G成蟲無今集咁惡死
今集見到佢都驚
舊版G1點會唔易?六槍麥林自動瞄就打得低佢,
打第二、三次BOSS,個場又無而家咁窄,
除咗街頭嗰啲,清晒所有怪都有剩子彈,
今集用刀片係要靠FPS高同運氣,亦要睇片先知可以咁打。
屌你mr x好撚煩
唔打了
以前G成蟲係一次性BOSS,用機槍可以輕鬆KO佢,
今集幾隻塞喺條路度,點同?
把無限mp5廢到 好似同隻屍拗痕咁
https://www.youtube.com/watch?v=35DEsjD75Ts

不知是否OLD NEWS~
但是最後CLAIRE GET DOWN好好笑
起身時在LEON身後...
只有火神才夠火力無雙

火箭炮就完全係壓倒性⋯

另外有趣既係 無限刀仔居然skip唔到表關一開始個劇情
BTW , G1 根本可以唔打跑過去直接玩棋盤
有咩咁難....

G3係降電車個到....都係原地企定定8飛麥林 , 行去佢後面補兩槍散彈就完....
做乜唔搵返MODEL拍?好喜好者FEEL
原版音樂有無最後自爆裝置段?
the self destruct sequence has been activated
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞