BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實有RE2個sales figure未?
行行下有得執

好似執子彈 執道具咁執
係, 真係估唔到冇左咁多互動
我寧願佢係不斷交差用唔同人整長小小個故事
都好過而家leon claire 講就表裡關
但在同一個場所打同一個boss
舊版男女角互動正好多
舊版有對講機會報下大家位置 starroom仲會相遇
以前Leon同Claire都唔係經常碰面

但幾個劇情位都會用對講機夾下跟住點做

今次懶到⋯Leon寫Memo紙

睇到就睇 睇唔到罷就
3蕉啲火力
係, 佢地唔會成日見到
但表關打完G2
去到裡關見到G2傷左變G3打
會睇到有先後 . 然後會知道佢地同時發生緊咩事
記得舊版Claire表Leon裏條線
Leon喺對講機都俾Claire食住
leon:個個女人都係咁
咁都有得屌...
舊版有種 成班女人冇個聽我講野既悲情
舊版個種,突然身陷絕境,兩人近在咫尺,心裡面互相扶持既感覺好正,
每行一啲地方都依稀感應到對方既足跡,
今集我用leon玩到最後,先醒翻起claire原來仲係到
呢個remake點都超越唔到舊版㗎啦 但都唔差嘅
劇情黎講係新不如舊
不過重制版都有到好就係chris封信變左暗號
舊版係直接寫晒出黎佢去左邊做緊乜
仲有份文件係寫埋局長唔係好人讀大學已經搞d女同學咁上下,要開始留意佢之類
諗下都覺得呢d野冇可能直接放係stars房
巴打自,我文件收集到56/58,點先可以知道差邊兩份
們唔係自
睇Leon A hardcore 01:49果個鬼佬扭屍好撚輕易
但到自己扭就另一件事
個人覺得高fps會易打好多

利申:ps4
睇攻略
其實Chris 係去咗歐洲調查umbrella
不過佢呃Claire話自己去玩 所以claire先話段文件唔似佢講嘅嘢
同舊版扭屍一樣咋
人地行過d喪都捉佢唔到
我行過就比喪捉住狂咬
有啲可惜遮,以為佢會完善舊版既劇情同畫面,
點知劇情方面,宜家似係舊版完善番新版轉頭多啲
想知差邊兩份,唔想由頭黎過
點解死左用load game 都要照我game time
搞到我要load 兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞