BioHazard 2 Remake (以後1001記得開POST) 集中討論區 9

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔拎走啲棋地圖會紅,有強迫症既一定要拎走
事實係根本冇人會睇,㩒界面睇好過
G3個心要打幾多下先死 我打咗三十幾飛手槍都唔爆
我指lab入面有個拎部機既樓梯,都有喪屍
睇下用唔用到呢招
火槍燒啦
我返黎啦巴打 衝衝衝
好快手
都話半個鐘一定得㗎啦 而家應該半個s+到手
我Claire得返手槍彈,其他彈盡糧絕
用刀片啦…
有冇人用電腦玩
我係警局入面覺得個畫面爆爆地光
係咪代表部腦唔多夠力推
我有d轉灣位會lag一lag

Win7
I5-4440@3.1GHz
8G ram
Radeon RX480 8Gb ram
優化問題 有啲人順爆
我都係窒派…
我宜家嘗試update 個driver 試試
講真我真係唔係太識set 佢個setting
佢setting 入面
佢有顯示個ram數 但係其實我仲未爆
但硬係覺得佢個光 爆爆地
所以PS4派係唔洗煩呢樣野
但難打好多…你睇上面班巴打搵代打就知
咩代打唔明
屌喇星 打C表成日諗住留d勁槍打最後boss 留埋留埋打到爆機都冇用過把電槍同埋強化子彈 仆街真Dum春
提供acc比強勁巴打代打hardcore S+解鎖無限火箭炮同Gatling gun

足足打少最少30mins
一開始同mrx玩得太耐
最尾唔開槍叫做兜返少少 我都係中意it is strange, i know u barely個ending多啲
其實成個流程只係一晚同一個凌晨嘅故事…
班主角成晚冇瞓都咁抽得已經好誇張
我卡咗係G3兩個鐘,不過我係唔會放棄㗎
Give up before it is too late
Give up. Just do it.
想問下 話說我而家Leon表打到G3但嚴重唔夠彈同血
得返噴火有燃料 其實用噴火打G3得唔得 見有人話好用有人話無用
同埋又打唔到細眼 係咪應該手槍打哂細眼再燒心口?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞