[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
黑色
黑都型
白色好似好睇啲喎
四環感覺上同白色係好襯
黑色我覺得似司機
我都覺得白色好靚
Hello咁多位爸打,黎緊想買多部車for日日返工放工同埋平時周圍去用,唔太洗車人既,主要都係車下女朋友,想問下A4 1.8 or A5 1.8啲13或14年車多唔多野整?我見十幾萬到有部,另外想問下A3 sedan的話我見1.4t 15年同17年價錢都差唔遠,17年係咪facelift左?以上3款邊款性價比高啲?未揸過歐洲車多野問,唔好意思
我見28car有部a3 sedan 17年又換曬鈴又流水尾燈好撚型先20. 5萬,一年車價錢平咁多會否有伏?
1.4、1.8T都係乾式波箱(好似係),要買就2.0T啦
2.0t價錢有少少over budget又少盤 加上quattro我驚油錢好甘O
補充返,budget 20萬到
1.4 同1.8波箱唔同
audi 唔買q ? 同買vw 無分別
唔好慳呢d 位
買得audi
quattto 係必須
我終於明白點解有時條街 一街都係無4驅既 audi
本未倒置曬
心態係買2手有quattro咪買囉,無咪算囉 2手睇緣份架嘛唔洗咁多膠既
A4玩傳統房車,A5就房跑靚仔啲。1.8T係CVT安心食用,係小心個水泵爆。
如果17年A3車仔買得過添!
咁有時d野睇送食飯之餘仲要睇有冇盤既,咁勞氣做咩呢
大家都係4個圈,唔洗講到冇quattro就俾
Audi quattro有咩好
2.0 quattro 油費唔貴,唔會貴過同級Benz BMW ,甚至更平
20萬內好多靜盤
靚*
A3撚留名
有無巴打試過S波地版油,標版有燈閃左兩下之後又無事?
個價又真係低左d,SB都無咁低
Quattro 食油啲? 咁大架q7 都係 8L 一百公里
Quattro 都分好多款
唔係隻隻Quattro都值得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞