[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
唔好啦, POST已經好好
巴丝留意下近期audi廠商有召回,涉及多款生產日期2014-2017的車型中招。更換燃油軌道,搞邊科啊佢
唔撚係呀WA
未諗好 upgrade定出多部
8皮加幣
好似無啊,2014年落地
但係起步chok chok下
斜坡會溜後
見 fb 講到好勁....999 好似好抵.. 都係慳返.
BT 方便.. 但我用外置收音機果 D,BT 有時會沙沙聲.. 但贏在方便
Tune2air - Tune2Air Bovee Plug-And-Play Bluetooth Adapter
Auto-Hold 有綠P之後大大腳踩
唔驚標?
個on9波箱有排上
佢自己識detect夠力先鬆迫力
屌,後尾發現要跟住個轉速黎比油keep住1300至1500好似打機咁
呢個真,有一下,不過好輕微,練熟咗個油門手感已經覺得無問題,起步chok就唔太feel到,整體黎講都幾舒服部車,又唔太食油,夠用,最緊要係我覺得好靚仔

你呢部係C7.5?頭燈有d唔同
A5 sportback 同 sline有咩分別呀?唔該大家
Audi S Line is the top-spec trim that’s available on all Audi models. It usually costs £2,500 more than the trim below and includes bigger alloy wheels, sportier front and rear bumpers, lower suspension and Xenon or LED headlights, as well as leather-upholstered seats.

你可以當包圍有d唔同,型d
謝謝解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞