[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Do you want to join HK RS group?
試過差d??
個brake會係咁跳,係咁係度震
前幾日入手左架2012 a7. 見d油去得好快就入滿油,點知第二日就聞到好臭油尾在車的後方。 忍左半日頂唔順 擺低左係車房check問題 唔知各師兄有沒有類似經驗?
澳門個audi代理好仆街 啲車都唔返virtual cockpit 要virtual cockpit就要用原價再加錢 a4 40要成49萬

而家搞到有啲想買3系 好似平好多
A1 19幾時出
屌,我架野中招
照計唔會喎
著左燈唔會咁
就算中途將佢個stop start 熄左有番動力,個auto hold 都會自動調節
我見佢20KM 20KM 咁減,但每次都行唔夠10KM...
正常架
食唔食要記錄下先知
師兄
用入油apps 加 車內個咪數計 記錄先
3個月內會出答案

20 20咁減只係因應需要而浮動
cla for sure
bmw 一向不作考慮
唔該巴打先,但我本身都好多車group玩,唔係下下夾到出黎聚,入到黎唔出聚又唔係咁好你地唔mind我都可以入黎襯下
其實好睇支由針
你試下,輕腳踩停完架車出綠P,斜小小都震
肯定冇
我架係Q7, 咁撚大部
剛甩p 想出a5 2.0t
我見而家2010年車 十萬內都有 7萬咪
有無咩建議

利申 搵多兩/三年錢 aim RS

Cosmo Blue A3留名
另外想問下有冇巴打知道香港邊度有呢個賣
或者淘寶Link

淘寶果啲都係得左軚
問咗好幾間都係冇
建議:直接儲錢上RS
剛入手A4 Avant 2.0T B8

CVT波箱開心駕駛中
FG 第一份工 鬼有咁快咩
整住架12年A5 玩下算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞