[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Sb定sedan?
SB,後坐會高少少,個感覺冇咁迫夾
Sedan 個樣好睇啲
就係轉款前先有呢個價錢玩到2.0 quattro
到轉左款又黎返1.5 150hp頭轆 估都係30萬左右
所以睇下要求新款定quattro
要兩樣都有就...💰💰💰
A3 122ps 應該唔太快?
比想像中快,可能車身輕
你果架係14-15年出?
18年 150ps
諗住買二手a3 sedan 未知14-15年果啲100k-120k屌唔屌得過 行左60000k左右
Sedan 未必有咁平,除非齋版

起碼都要 s line,跟住平底肽環,黑籠頂(呢個 option黎,通常係米色頂 cheap 啲)
60000就冧!? 拎左翻原廠成個箱抬?
見到暫時啲盤都好少平底肽,仲要好多啡籠,得罪講句...啡籠真係...差很遠
啡我自己都ok,但天花一定要黑色
巴打我無追post 借問聲你係揸緊..?
2手 a6 大約十年車齡易唔易壞野新手上路
行行下突然震到仆街
之後冇左transmission。。
最後發現convertor壞左 波箱腦燒左
原廠報價差唔多抬左成2皮幾野
最後搵出面車房 萬尾
都係 a3 sedan

買個時要搵齊呢幾個 option 係好難
想請問下2013 A5 換水泵同水箱 分嚀要幾錢到?感謝
BMW sales 講audi 70000左右好有機會冧,所以要買最好係買換左波箱,不過sales 講野咁信不信由你
想問下2011年 audi a4 1.8t
仲值幾多錢
我放60,000出去完全冇人理我
4字樓下
咁平 ! ? 我調整左價格去到五萬幾都好多人問
問完咪又係4字交收
咁就唔係四字樓下啦
新手想問下A4係咪用CVT波箱而A3 A5 係用雙離合
諗緊買around13年嘅A3定A4好
好鐘意a3 sedan但發現主要都係14~16年
之後就好少盤
想問係咪 之後個幾年冇咩賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞