[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
女朋友唔鐘意佢個樣
唔識野,avant 靚好多

不如 s3 sedan
a4 avant算係旅行車中靚仔咁批
不過就唔係個個鐘意
14 A3 Sportback
新款A3 promotion 270k 值唔值入手
有冇包VC?
a3 新車無。 車展個日問咗
包左仲點會呢個價
想請教下
有140k budget到
買A3 Sedan 制唔制得過
買左部2手a3 sedan ....

有冇tg group 可以join 可以傾計?
上個月底落左訂新TTRS, 收到代理通知可以加玄門正宗運輸署批左既Apple Carplay (cut 左video playing 功能), 價錢大約$6,000 未連稅, 但要連MMI netvigation (大約$40,000 未連稅) 一齊訂, 我本身有加MMI netvigation, 所以都會上埋Apple Carplay, 有無近排訂車既巴打都收到通知?
唔多揸,你可以當佢小R8咁揸,唔大改其實揸落去都幾得心應手,個信心強左好多,你指追到係落場定路邊飛先?但普通係市區行其實都係屈屈地,車細之餘道力黎得好猛。美中不足係套包圍實在太貴,令佢個原裝外型唔夠惡,如果加埋就好型。以我所知呢個款有行家改到六百幾馬力。至於原裝夠唔夠聲好見人見智,但我個人覺得以佢呢個馬力黎講可以再大聲少少
rs3
我想問係只計街飛only, track 既話會用番棍波車上去玩, 你講果套performance parts 加完直頭兩部車黎, 好有型
其實街飛現時就算係2.0好多車都做到呢個效果,特別起圍個幾秒。0-100基本我覺得真係好接近,我諗150後分別會明顯多啲,當然唔同級數車無得比較。ttrs肯踩係街真係好多都跟到,但唔好打太多飛機係真
2.0T 果堆新車中尾段好易追, 不過玩山佢地既優勢就非常之大, 講番TTRS, 你話唔好打太多飛機即係會輸比咩車?
普通揸起黎係街玩其實都無咩車會輸既,個人覺得部車今次真係幾快下,仲有兩個狗座擺野其實如果買二手性價比都好高

只係唔好一球車當四五球超跑咁打飛機啫我意思
我原先係睇二手先, 但原來今年facelift 左, 咁有新就買新, 淨車90, 我加爆左options 乸埋手要百五萬埋單, 不過睇番同級718 GTS 淨車已經要135 就覺得好抵
係呀,我見加爆都百五六
唔知ching有無睇過下準備出既gt4?其實性價比都好高,賣出去又唔會蝕太多,不過玩落又係兩樣野黎
GT4 walk in 唔會賣, 要你買過佢d 車佢先賣, 我walk in 問過, sales 係咁答我
諗住巴打ttrs都咁樣篤option. Porsche都應該買過黎玩
我都岩岩買左部2手a3 sedan
新波子未買過, 我太完美主義, 新車波子加爆option 會加到我要賣樓
咩年份?幾銀?行左幾里?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞