[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
btw dsg用番棍波揸法就幾耐用!
仲有唔好亂chip!!
新手,想問啲人講既改電腦ecu係乜?
有無咩壞處?thx
改電腦可以改好多野 點火時間, 用咩ron嘅油等等
總之改電腦都係想改㗎車去到極限
咁壞處簡單啲講就係無左保養,踏太勁會傷偈傷波箱由其係乾式
利申: 有改
睇中左架15 tts 2字 行左18k 開400k, 有冇巴打比d 意見, 15 16 緊佢定14 年slk250 amg
40... 出部新既算啦
90喎, 出唔起
正常既,閃兩下 traction 燈,我見外國d人玩0-100都會咁
尾cam 都成 5k7加韓仔車cam 3k2
我都有意上s3
定轉會去 a35
放俾你
巴打,咁熟口面既?山字停車埸?
Quattro?

上落斜自己手動轉波保平安
個波箱真係成日自己跳波架
想問17年A3 1首
9000km應該賣幾多錢好
Corolla想換a3 應該睇幾多年車 Budget around 150k 唔想整車多過揸
>2015後is ok
壞乜都有可能岩岩先去完維修站
我唔介意有小問題同消耗品要搞 但好怕整極唔知咩事又整唔好
又好少可會咁既
都靠得住,買1.4T 贏牌費
FWD黎 覺得2萬公里一年有啲多 2016年車黎講 4-5萬公里合理啲 加上前驅車冇咁值錢 依架應該冇咩option 不過二手車就唔好理option 除非齊option 同埋澳洲如果係Audi 自己賣嘅二手車 有啲佢送多兩年原廠保養 加拖車之類野 睇係張圖又唔似係Audi dealer所以2萬5千唔抵買 仲要未計稅 計埋可能要近三萬 可以參考番下面張圖 2萬1左右會好啲 加上高公里數 如果係私人賣車我會出價1萬7-9左右同佢講下價 如果係車行可以試下1萬9-2萬 講價記得講得有咁差得咁差 個價一定要企硬
係咪無人渣TT嫁呢到?好想入手架TT有咩注意
紅色?
巴打好好呀好詳細
其實我本身諗A1但個個都話audi A1不如買其他make
所以我就睇A3
然後呢個價位大多數都係差不多2015 16
如果2015 3萬幾公里會唔會好啲?
我朋友有架 2015 MY16嘅A3 Quattro
得1萬幾公里 放緊3萬5左右 你可以參考一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞