[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
$$$$$ 不過仲諗緊 架a4冇vc gps carplay平9萬
Agger
岩, 要VC出埋地圖要過萬, 但連埋carplay都值既
A4 2007 2.0 車主
好想換2019 a3sedan 想問下揸上手會唔會細力左好多比起07年a4
Engine 細力少少少少

但車輕好多,應該仲快過 07 a4

數字上咁睇
呢家做緊promotion 28個就買到sedan
又平底軚加pedal shift又rear parking camera 係無CarPlay
出去加carplay會唔會無左原廠保養?
改邊樣就邊樣冇保,咁 mmi 唔會壞嘅
好圓,內籠係 11年嘅 design 好舊好膠,我就不了
A3 SEDAN 同A4 大細差得多唔多
都係睇你同會坐車嘅人高唔高大 我覺得接受到 大致上同我07年a4差不多
我190負責揸 後面坐既通常都我屋企人 170左右 試過19年A4都叫接受到
唔知A3係點
A3 sedan 後排試果時有少少頂頭, 173左右.....A4冇試
咁可能sportback 好d 仲平少少
求解 偈油會換邊隻油?
試坐過A3 A4 sedan
我覺得A4 leg room 同坐墊明顯好啲
頭兩個都唔頂所以無多留意
利申175
咁如果比較a4 30tfsi 同 a5 1.8呢
巴打會點揀
A5 籠點都好過 Q3,但 A4 新籠係正好多,冇得比,科技感好好多
新款A4啦
我183 坐駕駛座後面先有少少逼,因為我自己揸車鐘意坐得後少少。 headroom 接受到 香港地有幾要會長時間坐車。當然你有budget a4一定坐得舒服d。 不過a3 s line 好型
A4就+幾萬 A5就-幾萬 新舊款分別
不如比多d少少入 A4 Avant?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞