[Lihkg] Audi 巴打揮手區 (2) 終於有2

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
唔止火咀
噴油咀 活塞 生死氣valve都會痴實晒
積到咁上下入面個壓縮比愈黎愈高
最後就會發生不可控既爆震
離冧偈唔遠
嘩師兄你好熟悉wo! 果陣我個買家就係話係咁震,但其實我之前揸真係無試過,不過佢又唔信。車呢家野都係撞手神。

最尾真係冧左偈

想問下其實如果早d換晒你上面講既野係咪救得番?有個師傅有講過話漏油幾勁下,都要抬起副偈搞搞皮幾野。

但個朋友既車房淨係識換火咀
想入架2手2008 TT 2.0
5萬
大家點睇?多唔多野壞?
依度仲有冇人揸緊04年車原本打算壞咗就換,點知依家揸咗14年都仲好順無咩病痛
好貴
乜都換
coil 火咀 油隔 噴嘴 喉 人工加抬偈
03 TT 係換消耗品
有無tg / whatsapp group?
可以交流下整車心得
有無人知 q3 sportback 香港幾時有?
上次返大搶 見到佢擺左部係登記中心,仲上左去坐左陣。但你問幾時交車就唔
想出架二手a4/a5 係咪2.0t好過1.8t
利申: 100k budget
絕對係
其實香港係咪唔會入新1代A1?
鍾意A1多過A3
有冇話a4定a5好
而家重有咩款係棍仔
新牌仔建唔建議買架12/13 既A3 操車(筆直100k 內),貪有大天窗🤤但身邊朋友個個都話要預錢整波箱😭
水貨
嗰架唔係sportback wo
應該年中先到
我都諗緊
a4/a5 的2.0t 都有返咁上下歷史
小心波箱引擎奶野
同埋2.0t 唔一定係quattro
買轉左mqb 的款。,1.4t新牌操車夠曬啦
其實唔介意13打後的golf gt會更好d
利申 當年新牌都係a3
見到架2手15年Q3 2.0T Quattro 想入手但呢架會唔會好食油?個4 左右做唔做到啊拿?利申golf仔轉會
Q3 2.0t想1.4難d喎
啱啱買咗17 S3 想問多唔多野整同鬼面罩想換rs3 隻黑色
想收一架S3 sedan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞