[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
係,33層得某幾隻過到,而2周1係最好個隻
卡33lm
個大技仲好J
少數唔CUT 大技都唔會比人屌既角
我有兩隻4腳妮露
儲夠200COINS 就換隻速包莖過左佢
回歸第一次打座塔 要佢開幾次先換到
係講緊 中間果隻水著NEL 大技仲會特登搖乳
有特殊癖好既人先會J 隻4腳NEL
好啊唔該巴打
抽左3隻觸手乸型都無中一隻妮露
唔撚抽呢個pool了
想問巴打 公會仲有無位 想入會 名叫lemon 唔該
想問下1~3星裝係咪可以賣哂去
刷關果陣刷到成身滿哂
3* 唔好賣 升爆兩件 合做4*
1 / 2* 可以做肥料/ 賣
觸手抽唔抽得過
無追嘅必要 但觸手boku好撚勁下 有千血柒頭嘅影子
好 唔該巴打
咁高評價
早知升觸手先...
升緊5刃副官 感覺上打人無乜力...技能cd又長
呢個又唔會啵
大家靈壓差唔多 都係強攻double hit 個傷害唔會差好遠
同埋理論上 副官係大力D 因為特性加強攻傷20%

成日見唔少新入坑嘅人都有呢個疑惑 覺得隻角無乜力
其實係錯覺嚟 因為D角強攻比較多hits
你將D傷害加返埋一齊其他隻隻都一樣咁濟(當然...要睇返5圍)
咁點解都話觸手boku會好D呢?
係因為佢所有技都有機率麻痺同埋特性-CD 回技回得快D 用落順好多

D強攻同大技嘅傷害公式
其實頁一有寫 真係就係咁計 加埋剋屬1.5倍傷 殺手傷(1.2/1.4) 就咁

岩岩淘左 請問我應該谷邊隻先
呢個ACC都幾好 係速屬差D
力 3周4 > 涅
技 藍染 > 亂菊
速 得一心 但唔算勁
心 東仙 可以考慮升多做SUP
知 白斬月 同 平子兩隻都好既 個人就覺得白斬月好少少
你已經簡啱要卻谷爆先嘅個3隻 崩藍 , 3周4 , white cut moon
流程表
3周4 = 技崩藍 = 白斬月 > 心東仙 = 知平子 > 力毒佬 >>> 速一心 >大波
屌你屎忽

大力D OK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞