[I/A]死神BLEACH brave souls之2019 hype list : 永續千血,小說角,十刃新form

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下值得升呢個pool ?
巴打用左幾多石抽百鬼pool
btw 速屬百鬼銀都唔錯既 奶媽 用落都唔係差 優先升
共刀戀次雙殺手都唔差
心屬luppi你應該有第二隻 所以先會有隻5星lv.1 但右上有狗牌
響河係技屬20減傷 如果有時間先升一隻6星200lv 拎左石先
再跟著升多左去6星 1lv (有時公會戰可以用黎儲下combo咁)
最後果隻就5星1lv夠 另外無提果兩隻 笑話黎 可以升完6星200lv 做倉管
希望幫你啦
聽日個速屬pool好吸引
3隻都好勁咁...好驚唔夠定力敗落去...
岩岩已經抽左500石想要共刀戀次 點知中左劇場版一護...
1000石中晒三隻
反而中咗隻更好既
thx巴打,最少2500石
如果連做sup嘅價值都無 倉管只需升到150拎左石就夠
近來回鍋,請問有無公會收留?
同埋黎緊升白一護、浮竹同劇場版一護先,岩嗎?

聖別艾粉!
有個問題困擾左我幾年
究竟1星露琪亞係邊關打
圖鑑個窿個礙眼
發覺咁既陣容都係打唔贏友哈
隻5星魂 點先有
依家暫時抽到咁,係唔係等千血/月尾先再抽
速屬pool 30抽乜都無
留石算..
月尾個pool
係囡呀
想問下邊到有得睇
入遊戲睇公告
唔該巴打
毒峰Riruka
774靈壓 死神killer 特性係-12%強攻CD
藍攻角
所有技有麻痺
強攻double hit
大技減防
抗弱體

碎瘋
770靈壓 虛killer 特性係25%強攻傷
藍攻角
所有技有毒
4連閃
3下普攻 最下1下「3野」(近放3倍傷)

藍染專用肉便器
770靈壓 破面killer 特性-12%強攻CD
紅攻角
儲氣強攻3
大技減防
抗毒

可能會有錯 到時會更正返
預計當日跟機嘅其中3隻角

上年嘅情人角
力7水 https://goo.gl/QL1ua6 < 垃圾 屌你老母
技3刃 https://goo.gl/MnThHF < 衰大技唔係全圖 但做sup一流
速夜一 https://goo.gl/ohrdoh < OK啦...
藍染專用肉便器
千血夜一會唔會呢排再出?
nope 12月先炒完 千血1 2 3呢D等佢loop完先 預計應該都6-7月個D位置先會見返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞